فردایکرمان – گروه اقتصاد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، میانگین مصرف روزانۀ مرغ استان کرمان را 180 تا 210 تن اعلام کرد و گفت: «به دلیل گرمای مناطق جنوبی و شرقی استان، تولید مرغ در این مناطق طی فصل بهار و تابستان صورت نمیگیرد و لذا باید کسری تولید را از استانهای دیگر وارد کنیم».
غلامرضا سالاری در کارگروه تنظیم بازار استان با تاکید بر اینکه تمام فرآیند تولید، توزیع، خرید و فروش مرغ در استان از طریق سامانههای یکپارچه صورت میگیرد، افزود: «با مصوبۀ ستاد تنظیم بازار استان، تکلیف کردهایم که خرید مرغ از استانهای دیگر هم از طریق سامانه یکپارچه سماتیم صورت گیرد».
وی با بیان اینکه حق خرید و فروش مرغ خارج از سامانه سماتیم وجود ندارد، یادآور شد: «از مزایای این کار اشراف کامل بر نحوۀ توزیع است، ضمن اینکه اجازۀ خروج مرغ از کشور داده نمیشود و قیمت تمام شده تولید و مصرف نیز تحت نظارت خواهد بود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، سالاری در ادامه بیان کرد: «سازمانهای جهاد کشاورزی شمال و جنوب استان موظف هستند تا از طریق برنامهریزی برای راهاندازی مرغداریها و جذب سرمایهگذار، تولید و جبران کسری مرغ استان را افزایش دهند».
وی راهاندازی سامانه بومی برای تامین مرغ مورد نیاز استان از طریق اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و یا اتحادیه تعاونی روستایی را در راستای منفعت مردم کرمان مورد تاکید قرار داد و گفت: «این سامانهها علاوه بر اطمینانخاطر به تولیدکننده، ساماندهی حوزۀ دلالان و حقالعملکاران خواهد بود».
معاون اقتصادی استاندار کرمان ادامه داد: «امیدواریم با اقدامات پیشرو در استان شاهد کمترین نگرانی و دغدغۀ مردم در حوزۀ بازار و تامین مرغ باشیم».
وی خاطرنشان کرد: «در حوزههای نظارتی نیز فعالیت بر کالاهای اساسی مورد نیاز و سبد غذایی خانوارها متمرکز میشود که در این حوزه نیز بتوانیم دغدغهها و نگرانی را رفع کنیم». /پ
نظر خود را بنویسید