فردایکرمان – گروه اقتصاد: بررسی دادههای مرکز آمار نشان میدهد، خوراکیهای اساسی از قبیل برنج ایرانی ۶۹.۵ درصد، گوشت گوسفند ۱۹.۹ درصد و روغن مایع ۸۶.۸ درصد افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه پارسال تجربه کردهاند.
در این میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوهها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیموترش داشتهاند و پس از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشتهاند.
همچنین تخممرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کردهاند.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی دادههای منتشر شده حاکی از است که برخی کالاهای خوراکی نسبت به اردیبهشت سال قبل افزایش قیمت داشته است.
به طور مثال برنج ایرانی و خارجی به ترتیب ۶۹.۵، ۳۵.۳ درصد، گوشت گوسفند ۱۹.۹ درصد، گوشت گاو و گوساله ۹.۶ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸۶.۸ و ۲۵.۲ درصد، مرغ ماشینی ۱۱.۸ درصد، تخممرغ ماشینی ۲.۷ درصد و کره پاستوریزه (کره حیوانی) ۸۶.۸ درصد افزایش قیمت داشته است.
نظر خود را بنویسید