فردایکرمان ـ گروه اقتصاد: استاندار کرمان 28 تیرماه در جلسۀ کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان مواردی را مورد تاکید قرار داد تا با انجام آن، مدت زمان خاموشیها در بخش خانگی کاهش پیدا کند.
در حال حاضر، در شهر کرمان روزانه حدود دو ساعت برق قطع میشود.
دکتر محمدعلی طالبی در این جلسه با اشاره به لزوم تجهیز تمامی مراکز درمانی و حساس استان به دیزل ژنراتور طی یک ماه آینده گفت: «هرچقدر بتوانیم فیدرهای برق دارای استثنا را کاهش دهیم، امکان کاهش زمان خاموشی در استان فراهم میشود. این موضوع بهطور مستقیم به ساعات خاموشی ارتباط ندارد، بلکه به مدیریت بار و اولویتبندی در مصرف بازمیگردد».
وی با بیان اینکه برخی دستگاهها علیرغم در اختیار داشتن دیزل ژنراتور، امکان بهرهبرداری از آن را ندارند، افزود: «در صورت عدم توان استفاده، اجازه داده خواهد شد ژنراتور از دستگاه مربوطه خارج و در اختیار سایر نهادهای نیازمند قرار گیرد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، طالبی همچنین تاکید کرد که باید سوخت دیزل ژنراتورها بهصورت مستمر تامین شود و واحدهای تعمیراتی مربوط به این تجهیزات فعال بمانند.
استاندار خواستار ارزیابی دقیق فیدرهای استثنایی برق و اولویتبندی برای خروج آنها از فهرست معافیت شد و گفت: «تمام اقدامات باید در راستای منافع مردم و بهویژه کاهش مدت خاموشی در بخش خانگی باشد».
طالبی با تاکید بر رعایت عدالت در توزیع برق میان دستگاهها و همچنین در نظر گرفتن شدت گرما در مناطق مختلف استان افزود: «در خصوص ادارات دولتی نباید استثنایی قائل شویم و اخطارها و اقدامات قانونی لازم برای اجرای ضوابط پدافند غیرعامل و کاهش فیدرهای استثنایی باید بهطور جدی دنبال شود».
طالبی خواستار ارائۀ فهرست کامل فیدرهای استثنایی به معاون عمرانی استانداری شد و اظهار کرد: «با جدیت کامل از اقدامات اداره برق حمایت میکنیم. استان کرمان نیز باید با الگوبرداری از استانهای موفق، جدیت بیشتری در این حوزه به خرج دهد».
در این جلسه، مقرر شد کلیۀ دستگاههای اجرایی، از جمله بیمارستانها، مراکز نظامی و شرکتهای خدماتی مانند آب و فاضلاب، به سیستمهای تامین برق اضطراری مجهز شوند تا در صورت قطع برق، از فیدرهای عمومی استفاده نکنند. هدف نهایی این تصمیمات، کاهش بار شبکه و ایجاد امکان برای کاهش خاموشی در بخش خانگی اعلام شد. / الف
نظر خود را بنویسید