گروه جامعه ـ مدیر کل دامپزشکی استان کرمان دربارهی اتفاقات رخ داده پیرامون رستوران باغ شاهزاده ماهان توضیح داد.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا منطقه کویر، حسین رشیدی در اینباره گفت: «در بازدید گروهی انجام شده توسط اداره دامپزشکی، دادستانی و مرکز بهداشت از رستوران باغ شاهزاده مقداری گوشت سفید و قرمز که دارای «لیبل» مشخص بودند و تاریخ مصرف آنها گذشته بود، مشاهده شد که صاحب رستوران بهدلیل عدم اطلاع، اقدام به انجماد آنها کرده بود». وی افزود: «در بررسیهای بعدی مشخص شد که گوشتهای مورد نظر فاسد و مخاطرهآمیز نبوده و فقط در شرایط استاندارد منجمد نشدهاند». وی اضافه کرد: «عدم آگاهی و اطلاع صاحب رستوران مبنی بر عدم انجماد فرآوردههای خام دامی تازه بدون امکان برودتی مناسب سبب این اشتباه شده است».
وی ادامه داد: «نظارت و کنترل فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، تولید و توزیع و طبخ این فرآوردهها از وظایف دامپزشکی است و دستورالعملهای مختلف برای کنترل بهداشتی این فرآوردهها وجود دارد که در آن ویژگیهای ظاهری (ارگانولپتیک)، شیمیایی و میکروبی و ... هر محصول به طور مفصل توضیح داده شده است».
رشیدی اظهار کرد: «واحدهای عرضهی فرآوردههای خام دامی، شرکتهای تولیدی، رستورانها و کلیهی مراکز عمومی دولتی و خصوصی که اقدام به نگهداری گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی میکنند، بهصورت دورهای بازدید شده و کارشناسان این مجموعه در راستای ارتقای سطح بهداشت این فرآوردهها و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ... اقدام میکنند».
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از شهروندان خواست که به شایعات توجه نکنند. وی تاکید کرد: «کنترل و نظارت بر فرآوردههای خام دامی از وظایف دامپزشکی است و اطلاعرسانی در این حوزه فقط از طریق روابط عمومی این اداره کل صورت میگیرد و شهروندان محترم میتوانند اخبار و اطلاعات موثق در حوزهی دامپزشکی را از طریق سایت kerman.ivo.ir دنبال کنند».
5358
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:
نظر خود را بنویسید