گروه جامعه - مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: «تاریخ انقضای گوشتهای گرم گاوی وارداتی در بستهبندی وکیوم شده که به صورت گرم و تازه تحت نظارت دامپزشکی وارد کشور شدهاند، از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا دو درجهی سانتیگراد نگهداری میشوند و نباید اینها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا منطقه کویر، دکتر حسین رشیدی درخصوص گوشتهای بستهبندی وکیوم گرم موجود در بازار اظهار کرد: «این روزها علاوه بر گوشتهای منجمد گاوی وارداتی که در سطح شهر عرضه میشود و دارای تاریخ انقضای یک ساله از زمان تولید هستند، گوشتهای گرم گاوی وارداتی در بستهبندی وکیوم شده هم عرضه میشود که به صورت گرم و تازه تحت نظارت دامپزشکی وارد کشور شدهاند و تاریخ انقضای آنها از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا دو درجهی سانتیگراد نگهداری میشوند، لذا نباید اینها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت».
وی تاكيد كرد: «شهروندان گرامی از خرید گوشتهای وارداتی منجمد و گرم فاقد بستهبندی مشخص و تاریخ انقضا خودداری كنند و در صورت مشاهدهی هرگونه تخلف بهداشتی در مراحل تولید، توزیع و عرضهی فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 دامپزشکی استان کرمان اطلاع دهند».
رشیدی با اشاره به ساماندهی تعداد 41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت هشت صبح الی 20 در استان و در ایام تعطیلات عید نوروز گفت: «اماکن تحت پوشش شامل کلیهی واحدهای توزیع و عرضهی فرآوردههای خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهیفروشی و همچنین رستورانها، هتلها، چلوکبابیها و کلیهی اماکنی است که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میکنند».
وی خاطرنشان کرد: «خودروهای ویژهی حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی و کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی نیز شامل این نظارت میشوند».
7705
هشدار مدیر کل دامپزشکی کرمان؛
نظر خود را بنویسید