گروه جامعه - مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضهی فرآوردههای خام دامی ویژهی ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر جواد نگارستانی اظهار کرد: «طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضهی فرآوردههای خام دامی ویژهی ماه مبارک رمضان از 15 اردیبهشت ماه آغاز شد و تا 17 خرداد ماه ادامه دارد».
وی با بیان اینکه نیروهای اداره کل دامپزشکی استان نهایت سعی خود را در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی به کار میگیرند، افزود: «41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 بر تولید و عرضهی مواد خام دامی نظارت میکنند.».
نگارستانی گفت: «اماکن تحت پوشش، شامل کلیهی واحدهای توزیع و عرضهی فرآوردههای خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهیفروشی و همچنین رستورانها، هتلها، چلوکبابی ها و ... و همچنین خودروهای ویژهی حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی و کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی است».
وی از برقراری کشیک در شبکههای دامپزشکی کلیه شهرستانها برای صدور مجوز بهداشتی – قرنطینهای حمل فرآوردهی دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فرآوردههای دامی در این ایام خبر داد.
مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان افزود: «روسای کلیهی شبکههای دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فرآوری، توزیع و عرضهی فرآوردهی خام دامی بهویژه رعایت بهداشت فرآورده، بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار اعمال میشود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد میکنند».
وی در پایان اظهارکرد: «شهروندان در صورت مشاهدهی هرگونه تخلف، شامل عرضهی گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضهی گوشت از پیش چرخ شده، عرضهی مرغ قطعهبندی شدهی فاقد هویت، حمل و نقل و عرضهی انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضهی فرآوردههای بستهبندی شدهی غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی، مراتب را به شماره تلفن 1512 و شماره پیامک 3000231512 گزارش کنند». /پ
8795
مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خبر داد
نظر خود را بنویسید