گروه جامعه ـ رئیس مرکز رسانه قوهقضائیه که برای شرکت در اختتامیه جشنواره قلم و عدالت روز شنبه میهمان کرمان بود، در این مراسم گفت: «27 مورد شکایت قوه قضائیه از برخی رسانهها بود که در اوایل فعالیت ریاست جدید قوه اعلام گذشت شد و شکایات را پس گرفتیم. البته خط قرمزها از جمله امنیت ملی و مبانی اساسی قانون سر جای خود است و ارتباط و روح تعامل با نگاه مثبت به پیش میرود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا منطقه کویر، آزاد ابراهیمزادگان اظهار کرد: «برگزاری جشنواره قلم و عدالت در استان کرمان الگویی برای دوستان ما در قوه قضائیه است که الگویی خوب و درست و اتفاق بزرگی است که میتواند تاثیر ملی داشته باشد».
وی با بیان اینکه دیدگاه و نگاه رئیس کل دادگستری استان کرمان فرهنگی و عمیق است و امیدواریم بتوانیم از این دیدگاه فراتر از استان نیز استفاده کنیم، افزود: «مشی قوه قضائیه در دورهی جدید ارتباط جدیِ همهجانبه، موثر و دو طرفه با اهالی رسانه است و نخستین دیدارهای ریاست قوه قضائیه با اصحاب رسانه بود و برخورد ایشان با اصحاب رسانه، گذشت از شکایات قوه قضائیه از برخی نشریات بود».
وی دربارهی شورای حل اختلاف در حوزهی رسانه، گفت: «یک ساختار منسجم در این زمینه تاسیس شده و در استان کرمان این ساختار برقرار است و سعی میکنیم این ارتباط را به سمت حرکتهایی ببریم که بتوانیم ارتباط موثری با جامعه رسانهای داشته باشیم».
وی افزود: «اعتماد اجتماعی از کانال رسانه محقق میشود. یک فرض وجود دارد که در فضای رسانهای موجود بهدلیل شکلگیری موضوع شهروندخبرنگاری، حرفهی خبر و خبرنگاری تضعیف شده است که البته این تحول بزرگی در فضای فکری و رسانهای است».
وی بیان کرد: «البته ذات ماجرا این است که شکلگیری شهروند خبرنگاری، به هیچوجه مانع از موضوع مهم کار حرفهای رسانهای نشده و تجربهی جدی و حقیقی در میدان کار نشان داده که سرعت و هیجان شهروندخبرنگاری نه تنها اقدامات رسانهای حرفهای را تحتالشعاع قرار نداده، بلکه گرانبهایی و ارزشهای واقعی حرفهی خبرنگاری را بیشتر نشان میدهد و میشود بین کار خبرنگار حرفهای از حجم عظیم کار شهروندخبرنگاری تشخیص داد».
رئیس مرکز رسانه قوه قضائیه گفت: «با وجود همهی سختیهای کار رسانهای، کار با ارزش حوزه حرفهای حقیقیتر و گرانبهاتر شده البته این اوضاع سرعت را به ما تحمیل کرده است که میتوانیم با این مقوله نیز به روز شویم».
وی افزود: «صدا و سیما نیز در این عرصه شاهد تحولات بزرگی خواهد بود و با توجه به حجم فزاینده تولیدات رسانهای و حجم تولید خبر در حال پوستاندازی است تا بتواند به مقابله برود و اتفاقات بزرگی در حال شکلگیری در رسانه ملی است».
ابراهیمزادگان اظهار کرد: «واقعیت کنونی این است که در شرایط کنونی به انسجام جامعه رسانهای نیاز داریم و در فضای جدید کاری قوه قضائیه که دکترین احیاء سرمایه اجتماعی در راس آن قرار دارد، دستمان را به سوی جامعه خدوم، زحمتکش و قانع رسانهای دراز میکنیم». /الف
نظر خود را بنویسید