گروه جامعه ـ غیبت مدیران در جلسات مهمی که به ریاست استاندار کرمان برگزار میشود کمکم دارد به یک چالش برای مدیریت ارشد استان تبدیل میشود. محمدجواد فدایی که همواره از این شیوهی رفتار مدیران انتقاد کرده، حدود دو هفته پیش حتی مجبور شد جلسهی پنجرهی واحد سرمایهگذاری استان را هم تعطیل کند چون مدیران مربوطه نیامده بودند.
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، صبح روز چهارشنبه، سیام مردادماه نیز، فدایی بار دیگر در همین موقعیت قرار گرفت و در حالیکه در حال رسیدگی به دستور کارهای جلسهی کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده استان بود، گفت: «در کارگروه به این مهمی، مدیران چند دستگاه حضور ندارند. معنی این کار چیست؟ اگر جلسه اهمیت ندارد ما هم شرکت نکنیم! مگر ما بیکاریم؟».
وی سپس با حضور غیاب مدیرانی که عضو کارگروه هستند و به این جلسه دعوت شده بودند، اظهار کرد: «دادستان نه خودش آمده و نه نمایندهای فرستاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان نیامدهاند و نماینده و معاون فرستادهاند، رئیس شورای شهر هم در جلسه نیست، از شهرداری هم کسی نیامده، مدیرکل صداوسیما نیز در جلسه شرکت نکرده، مدیرکل آموزش و پرورش نیامده و مشاور خود را فرستاده و رئیس سازمان صمت نه خودش آمده و نه معاونش را فرستاده است». وی افزود: «مدیرکل بیمه سلامت نه خودش آمده و نه نماینده فرستاده، از شرکت آب و فاضلاب هیچکس در جلسه نیست، از اداره استاندارد و سازمان تبلیغات اسلامی معاونان آمدهاند. البته دربارهی سازمان تبلیغات بهدلیل تغییرات مدیریتی که اخیرا رخ داده، عذر موجه است. مدیران کل دامپزشکی و جهادکشاورزی هم نیامدهاند و نمایندهشان را فرستاده و از دانشگاه باهنر هم رئیس نیست و نمایندهی او به جلسه آمده است».
وی سپس گفت: «بارها گفتهام کسانی که برای عدم حضور در جلسه، عذر موجه دارند از قبل اعلام کنند تا جلسه را لغو کنیم». فدایی ادامه داد: «اگر تعداد مدیرانی که نمیتوانند در جلسات شرکت کنند را از قبل بدانیم و ببینیم از نصف بیشتر شده، جلسه را به روز دیگری موکول میکنیم». وی با بیان اینکه در این کارگروه مسائل مهمی چون فقر، طلاق، سرمایه اجتماعی، ازدواج و رضایتمندی دستگاهها را داریم بررسی میکنیم ولی اکثر مدیرانِ دعوت شده نیامدهاند، اظهار کرد: «طبق آییننامه، مدیران شخصا باید در کارگروه شرکت کنند. این کارگروه 28 عضو دارد اما فقط هشت نفر از مدیران خودشان حاضر شدهاند، اگر میدانستم اینطور است، جلسه را تشکیل نمیدادیم».
زهرا موسیپور، مدیرکل اجتماعی استانداری کرمان هم گفت: «فقط رئیس دانشگاه علوم پزشکی از قبل اعلام کرده که نمیتواند در این کارگروه شرکت کند و نمایندهی ایشان آمده است».
صادقی، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان اما خطاب به استاندار اظهار کرد: «گاهی ما برای شرکت در جلسههای استانداری، یک روز صبح تا ظهر اینجا هستیم و گاهی این اتفاق یک روز در میان هم رخ میدهد. ضمن اینکه باید زمان برگزاری جلسات، از چهار، پنج روز قبل اعلام شود».
فدایی سپس اظهار کرد: «برای همهی این مسائل، باید راهحل پیدا کنیم».
وی افزود: «خیلی اوقات اما جلسات جدی گرفته نمیشود و افرادی که نظر میدهند تعدادشان کم است. عدهای به جلسات میآیند که نه نظری دارند و نه حرفی میزنند!». استاندار کرمان با انتقاد از این وضعیت، ادامه داد: «اینکه مدیرانی بهعنوان عضو کارگروهها انتخاب میشوند به این معناست که حضورشان باید تاثیر داشته باشد، حالا اینکه کسی به جلسه بیاید و نه به مسائل فکر کند و نه مطالعهای داشته باشد و نه ایدهای بدهد درست نیست». وی اظهار کرد: «نمیشود توقع داشت در چنین جلساتی، فقر و دیگر مشکلات استان حل شود».
به گزارش فردایکرمان، استاندار کرمان که منتقد مدیرانی است که به جلسات دعوت شده نمیآیند، همچنان دارد با این وضعیت مدارا میکند. باید منتظر ماند تا معلوم شود چه تصمیمی در اینباره میگیرد. آیا به تذکر و کارت زرد دادن بسنده میکند یا بالاخره مجبور میشود کارت قرمز نشانشان بدهد؟ /الف
نظر خود را بنویسید