گروه جامعه - استاندار کرمان گفت: «در راستای بهبود فضای کسب و کار در سال گذشته جایگاه استان کرمان از رتبهی 16 به رتبهی 12 رسیده و جایگاه استان چهار رتبه ارتقاء یافته است که این کار باید ادامه یابد و بیشک پنجرهی واحد اقتصادی گام مهمی برای بهبود و تسهیل روند سرمایهگذاری و توسعهی فضای کسب و کار است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدجواد فدایی در بیستویکمین جشنواره شهید رجایی استان کرمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را گرامی داشت و اظهار کرد: «در سال گذشته موفقیتهای بسیار خوبی در استان داشتهایم و خدمات قابلتوجهی به مردم شریف استان ارائه شده است».
وی با اشاره به اینکه مردم باید مطالبهگر باشند زیرا مطالبهگری حق آنها است، گفت: «در کنار آن باید بهرهمند بودن مردم از خدمات نیز تبیین شود تا بدانند که چه اقداماتی تاکنون انجام شده است».
فدایی ادامه داد: «در حوزهی ایجاد اشتغالهای خرد، خوداشتغالی و اشتغال خانگی در سال گذشته کارهای خوبی انجام شده و با پرداخت 156 میلیارد تومان تشهیلات با نرخ چهار درصد، برای بیش از 11 هزار نفر شغل ایجاد شد که پرداخت تسهیلات در این حوزهها در سال جاری نیز ادامه دارد».
وی با بیان اینکه در سال گذشته برای بیش از شش هزار و 235 نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اشتغال ایجاد شده است، بیان کرد: «امسال ایجاد 12 هزار شغل برای افراد تحت پوشش کمیته امداد را در برنامه داریم که مشکل موجود برای ایجاد اشتغال این افراد این است که تضمینهای مورد نظر بانکی را ندارند و برای حل این مشکل تصمیم گرفته شده که صندوق ضمانت مددجویان با همکاری برخی بانکها و شرکت مس ایجاد شود».
استاندار کرمان افزود: «از محل صندوق توسعه ملی بنا به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی مبالغی در کشور به اشتغال روستایی و عشایری اختصاص یافته که در این زمینه در استان کرمان 324 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ شش درصد پرداخت شده و بر این اساس برای شش هزار و 596 نفر اشتغال ایجاد شده که استان کرمان در این زمینه رتبهی هفتم کشوری را به خود اختصاص داده است».
وی ادامه داد: «با توسعهی اشتغال در حوزهی روستاها از مهاجرت روستاییان به شهرها و سایر مسائل ازجمله حاشیهنشینی نیز جلوگیری میشود».
فدایی گفت: «به منظور افزایش تولید و کمک به واحدهای راکد و نیمهراکد، به 60 طرح 50 میلیارد تومان از تسهیلات اشتغال فراگیر پرداخت شد که هزار و 127 شغل در این رابطه ایجاد شده است».
وی خاطرنشان کرد: «961 میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات رونق تولید و منابع مستقیم بانکی به 307 طرح پرداخت شده که در ایجاد اشتغال و توسعهی واحدهای تولیدی نقش بسزایی داشته است و استان کرمان در این زمینه رتبهی پنجم کشوری را به خود اختصاص داده است».
استاندار کرمان از خدمات کارکنان و مدیران دستگاههای اجرایی استان کرمان نیز تقدیر کرد و گفت: «در هفته دولت سال گذشته 300 پروژه با 470 میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد که این تعداد در سال جاری 470 پروژه با اعتبار 530 میلیارد تومان بوده است».
وی اظهار کرد: «در طول فعالیت دولت تدبیر و امید به 725 روستا در سطح استان کرمان گازرسانی شده است که از این تعداد 346 مورد در سال گذشته بوده است».
فدایی در ادامه گفت: «یکی از اقدامات خوب انجام شده در سال گذشته این بود که برخی پروژههای عمرانی و شهری استان را با سرمایهگذاری بخش خصوصی دنبال کردیم تا بخش خصوصی از منافع این پروژهها برای اجرای پروژههای خود استفاده کند که نمونهی این اقدام، اجرای طرح فاضلاب شهرهای کرمان، زرند و سیرجان توسط شرکت میدکو بوده است که این شرکت با دو هزار و 500 میلیارد تومان سرمایهگذاری برای اجرای این پروژه، از پساب آن برای پروژهی فولاد استفاده میکند که با اجرای این طرح، ضمن حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی، منابع آبی استان نیز حفظ شده است».
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 460 میلیارد تومان از امکان تهاتر استفاده کردهایم، افزود: «این میزان به معنای آن است که به اندازهی نیمی از تخصیص سال قبل، تهاتر انجام شده که جای تقدیر دارد».
استاندار کرمان بیان کرد: «در سال گذشته 159 میلیون دلار مجوز سرمایهگذاری خارجی در این استان صادر شده است که از این حیث استان کرمان از استانهای نمونهی کشور به شمار میرود».
وی ادامه داد: «در راستای بهبود فضای کسب و کار در سال گذشته جایگاه استان کرمان از رتبهی 16 به رتبهی 12 رسیده و جایگاه استان چهار رتبه ارتقاء یافته است که این کار باید ادامه یابد و بیشک پنجرهی واحد اقتصادی گام مهمی برای بهبود و تسهیل روند سرمایهگذاری و توسعهی فضای کسب و کار است».
فدایی به موضوع ارزیابی و رتبهبندی نیز اشاره و بیان کرد: «در تمامی موارد نیاز به ارزیابی داریم تا بدانیم که روند پیش رو تا چه میزان صحیح است و در این رابطه ارزیابی صحیح و عادلانه اهمیت بسزایی دارد».
وی تاکید کرد: «آمارهای منتشر شده نشاندهندهی آن است که وضعیت رضایتمندی از دستگاههای اجرایی در سال ۹۷ قابل قبول بوده و میانگین میزان رضایتمندی از دستگاههای اجرایی در استان برتر کشور 75/78 و در استان کرمان 18/68 است».
استاندار کرمان گفت: «نمیخواهیم بگوییم وضعیت ایدهآل است و تا رضایتمندی کامل مردم فاصله داریم و در این عرصه برنامههایی داریم که در دست پیگیری قرار دارند».
وی خاطرنشان کرد: «به منظور پایش عملی و حضوری تکریم ارباب رجوع در دستگاههای اجرایی طرح تحقیقاتی سنجش روند انجام کار مردم در ادارات دولتی در این استان بهزودی اجرا خواهد شد که در راستای سنجش روند انجام کار مردم در ادارات دولتی، چند دستگاه به صورت نمونه انتخاب میشوند و در بازهی زمانی شش ماهه، از مراجعان به دستگاه سوالاتی دربارهی روند انجام کار آنها پرسیده میشود و در نهایت نتایج این مطالعات تحلیل و ارائه خواهد شد». /پ
12514
استاندار کرمان در جشنواره شهید رجایی مطرح کرد؛
نظر خود را بنویسید