گروه جامعه ـ رئیس اداره مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه احساس میکنیم امسال در حوزهی اعتیاد دانشآموزان با یک بحران مواجه هستیم، اظهار کرد: «متاسفانه در دو ماه ابتدای سال تحصیلی جدید، 34 دانشآموز، 10 نفر در حوزهی ابتدایی و 24 نفر در حوزهی متوسطه برای ترک اعتیاد به ما معرفی شدند که آمار تکاندهندهای است».
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، رشیدی، در نشست اخیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان که بعدازظهر سهشنبه پنجم آذرماه برگزار شد، افزود: «امسال 120 میلیون تومان اعتبار گذاشتیم اما با این وضعیت آموزش و پرورش به تنهایی قادر به انجام کار نیست».
وی ادامه داد: «تاکنون چهار دانشآموز بستری شدهاند و تعداد زیادی در نوبت هستند، نیاز به همراهی سایر دستگاهها داریم تا بتوانیم همهی دانشآموزانی که نیاز به حمایت دارند را حمایت کنیم تا بتوانند تحصیل خود را ادامه دهند».
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای طرح یاریگران زندگی در راستای پیشگیری از اعتیاد دانشآموزان نیز، اظهار کرد: «این طرح در دورهی ابتدایی دور دوم با اولویت پایههای پنجم و ششم اجرا میشود که ۷۵۲ مدرسه و ۷۲ هزار و ۷۱۰ دانشآموز را تحت پوشش قرار میدهد».
وی با اشاره به محدودیتهای اجرای این طرح، اظهار کرد: «قرار است در هر شهرستان یک کانون فرهنگی و هنری به عنوان مرکز برای جمعبندی کارها انتخاب شود که با اطلاعاتی که از تجهیزات و موقعیت فضاها دریافت کردیم، متوجه شدیم بعضی کانونها مشکل دارند و ساختمان آنها قدمت بالایی دارد».
وی با بیان اینکه در بعضی شهرستانها ساختمانها در حال بازسازی است، بیان کرد: «بیش از ۲۸ شهر در حال حاضر آمادهی اجرای طرح یاریگران زندگی هستند».
رئیس اداره مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان همچنین با اشاره به اجرای طرح نماد در سال گذشته در استان، افزود: «انتظار داریم جلسهی شورای سیاستگذاری نماد برگزار شود».
وی با اشاره به موفقیتهای طرح نماد، توضیح داد: «در یکی از شهرستانهای پایلوت اجرای طرح نماد که چند سال رتبهی اول خودکشی را داشت سال قبل با اجرای طرح ملی نماد با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، هیچ اقدام به خودکشی نداشتیم». / پ
15083
تنها در مهر و آبان 34 دانشآموز معتاد شناسایی شد
نظر خود را بنویسید