گروه فرهنگوهنر - کارگردان مستند «آدور» معتقد است بسیاری از نوجوانان حاشیهی کرمان بحران جدی هویت دارند و حتی شناسنامه هم ندارند و این مستند از رهگذر بستر روایی خود به مشکلات کل منطقه و تبعات حاشیهنشینی طعنه میزند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، محمدصادق اسماعیلی کارگردان مستند «آدور»، از ساختههای مرکز مستند سوره حوزه هنری که به بخش مسابقهی سیزدهمین جشنوارهی بینالمللی «سینما حقیقت» راه یافته است گفت: ««آدور» در فرهنگ مردم کرمان ریشهای سههزار ساله دارد و به معنی خارهایی است که در بیابان به صورت خودرو رشد میکند ولی گل دارند که دقیقا منطبق بر مضمون فیلم است».
وی افزود: «نوجوان ۱۳سالهای به نام مصطفی بهدلیل اعتیاد پدرش قربانی جدایی شده و تا به حال مادرش را ندیده است و در آستانهی ازدواج دوم پدرش تصمیم میگیرد سفری را آغاز کند و مادر واقعیاش را پیدا کند».
اسماعیلی یادآور شد: «ما خواستیم از رهگذر بستر روایی این فیلم طعنهای به مشکلات کل منطقه و تبعات حاشیهنشینی بزنیم و فکر میکنیم تا حدود زیادی موفق بودهایم».
وی توضیح داد: «در حاشیهی شهر کرمان بسیاری از کودکان و نوجوانان بحران جدی هویت دارند و حتی شناسنامه هم ندارند و ما خواستیم از انعکاس این موقعیت بحرانی به یک وضعیت برسیم».
گفتنی است، اولین نمایش مستند «آدور» در سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» دوشنبه ۱۸ آذرماه ساعت ۱۶ در سالن شماره شش پردیس سینمایی چارسو است. /پ
15606
محمدصادق اسماعیلی:
نظر خود را بنویسید