فردای کرمان – گروه جامعه: سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان کرمان گفت: «طبق دستورالعمل ارسالی و تاکید جدی ریاست قوه قضاییه در حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر و کمک به پیشگیری از وقوع جرم، دورههای آموزشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از اساتید و قضات خبره در این زمینه برگزار خواهد شد تا اجرای فریضتین بر مبنای حرکتهای علمی، قانونی و هدفمند بیش از پیش در جامعه فراگیر شود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، سیدمهدی قویدل در نشست مشترک با نمایندگان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان، بیان کرد: «با استفاده از قانون حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر و همکاری دادستانهای استان میتوان در بسیاری از زمینهها فرهنگ پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و نهی از منکر را در جامعه گسترش داد».
وی افزود: «آمادگی کامل برای توسعهی همکاریهای دو جانبه بین معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در زمینههای پیشگیری از وقوع جرم و امر به معروف و نهی از منکر به منظور ارتقای سلامت جامعه وجود دارد».
وی امر به معروف و نهی از منکر را معادل پیشگیری از وقوع جرم دانست و ادامه داد: «ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر میتواند با همکاری در سامانهی امن، محرمانه و نظاممند سجام که برای پیشگیری از وقوع جرم است همقدم و همراه دادگستری کل استان باشد تا قدمهای بلندتری در این حوزه برداشته شود».
سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان کرمان با بیان اینکه دستگاه قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت میکند، اظهار کرد: «طبق دستورالعمل ارسالی و تاکید جدی ریاست قوه قضاییه در حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر و کمک به پیشگیری از وقوع جرم، دورههای آموزشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از اساتید و قضات خبره در این زمینه برگزار خواهد شد تا اجرای فریضتین بر مبنای حرکتهای علمی، قانونی و هدفمند بیش از پیش در جامعه فراگیر شود».
قویدل افزود: «با توجه به همراستایی امر به معروف و نهی از منکر و مقولهی پیشگیری از وقوع جرم، توسعهی همکاریها در این زمینه موجب افزایش و ارتقاء مسئولیتپذیری، همبستگی و انسجام اجتماعی در سطح جامعه میشود».
وی خاطرنشان کرد: «مقولهی مطالبهگری قانونمند، دفاع از حقوق و آزادیهای مشروع، تقویت رویکرد مشارکت و نظارتهای مردمی، مقابله با فساد و آسیبهای اجتماعی را میتوان از طریق امر به معروف و نهی از منکر و در بستر قانونی و نظاممند سامانهی جامع ارتباط مردمی و ثبتنام آمرین به معروف و ناهیان از منکر در سامانهی سجام به صورت هدفمند و تاثیرگذار اجرایی و محقق کرد.».
سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان کرمان اظهار کرد: «دستورالعمل نحوهی مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه در روزهای پایانی سال گذشته توسط ریاست قوه قضاییه به دادگستریهای سراسر کشور ابلاغ شده و میتواند پشتوانهی قوی و پایدار برای ظرفیتها و توانمندیهای نهادهای مردمی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و پیگیری گزارشات مردمی در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، انتظامی، بهداشتی و سیاسی که از طریق سامانهی سجام ارسال میشود، باشد». /پ
22996
معاون پیشگیری دادگستری کرمان:
نظر خود را بنویسید