فردای کرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان با مروری بر سرمایهگذاری شرکت هواپیمایی ماهان در طرحهای کشاورزی خرمآباد گفت: «شرکت هواپیمایی ماهان در خرمآباد در زمینهی کشاورزی سرمایهگذاری قابل توجهی با مشارکت سرمایهگذاران خارجی داشته و سؤال این است که چرا شرکت ماهان که پایه و اساس آن در کرمان است ترجیح میدهد بهجای سرمایهگذاری در کرمان، در خرمآباد فعالیت کند؟».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدجواد فدائی عصر روز شنبه 27 اردیبهشت ماه در جلسهی بررسی اجرای طرح بزرگ کشاورزی در منطقهی محروم دهرضا در ریگان افزود: «در سالیان اخیر یکی از مشکلات کشور، دولت و استانها بحث توسعه و ایجاد اشتغال است و با توجه به فقر و بیکاری که در برخی مناطق کشور و بهویژه استان داریم؛ تولید و ایجاد درآمد ضروری است».
وی سرمایهگذاری را لازمهی ایجاد اشتغال و تولید دانست و بیان کرد: «همهی مسئولین نظام از ابتدا دنبال این بودند که سرمایهگذاری برای تولید و اشتغال انجام شود و نکتهی مشخص اینکه دولت به تنهایی نمیتواند سرمایهگذاری را انجام دهد و نیاز است از سرمایهی بخش خصوصی در این زمینه کمک گرفته شود».
استاندار کرمان با اشاره به روند سرمایهگذاریهای صورت گرفته در استان کرمان اظهار کرد: «در زمان آقای رزمحسینی تلاش شد از سرمایهی شرکتهای بزرگ برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در مناطق مختلف استان استفاده شود که شرکت هواپیمایی ماهان نیز در این زمینه سرمایهگذاریهایی در بافت و شهداد انجام داده است».
وی ادامه داد: «برای ایجاد اشتغال و جهش تولید، سرمایهگذاری دولتی کافی نیست و با توجه به مزیت نسبی کشاورزی در استان کرمان، از سرمایهگذاری بخش خصوصی در این زمینه استقبال میکنیم».
فدائی با مروری بر سرمایهگذاری شرکت هواپیمایی ماهان در طرحهای کشاورزی خرمآباد گفت: «شرکت هواپیمایی ماهان در خرمآباد در زمینهی کشاورزی سرمایهگذاری قابل توجهی با مشارکت سرمایهگذاران خارجی داشته و سؤال این است که چرا شرکت ماهان که پایه و اساس آن در کرمان است ترجیح میدهد بهجای سرمایهگذاری در کرمان، در خرمآباد فعالیت کند؟».
وی اضافه کرد: «متأسفانه در استان امکاناتی داریم که از آنها در راه تولید و اشتغال استفاده نمیشود و اجرای طرح احرار در رودبار جنوب و دهرضا در ریگان از جمله این ظرفیتها است که با وجود سرمایهگذاری دولتی انجام شده در آنها، بهرهبرداری چندانی نشده است».
استاندار کرمان افزود: «برای جلوگیری از هدررفت سرمایهگذاری صورت گرفته در منطقه دهرضا و استفاده از امکانات موجود، از شرکت هواپیمایی ماهان برای سرمایهگذاری بر روی طرح احرار در منطقه دهرضا دعوت شد تا در این منطقهی محروم به ایجاد اشتغال بپردازد».
مدیر عامل شرکت هواپیمایی ماهان نیز در این جلسه با اشاره به تحقیقات صورت گرفته توسط این شرکت بر روی محصولات کشاورزی در ایران گفت: «با تحقیق بر روی سه محصول استراتژیک کشاورزی در کشور به این نتیجه رسیدیم که باید بر روی سه محصول پسته، خرما و گردو که بازدهی بالای پنج دلار در هر کیلو محصول است سرمایهگذاری کنیم».
حمید عربنژاد افزود: «بنا داشتیم چهار هزار هکتار باغ خرما در منطقهی قصر شیرین با همکاری شرکای خارجی ایجاد کنیم و به این نتیجه رسیدیم اگر بخشی از آن را در صورت فراهم شدن زمینه در کرمان اجرا کنیم به تولید و اشتغال کمک کردهایم و چه بهتر که این سرمایهگذاری در مناطق محروم استان انجام شود».
براساس این گزارش، در این جلسه مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با همکاری نهادهای ذیربط، مراحل مادهی 27 و تبصرهی 19 برای واگذاری چاه و زمین در منطقهی دهرضا در ریگان را ظرف یک ماه برای احداث باغات کشاورزی خرمای مجول در این منطقه بررسی کنند. /پ
23915
انتقاد استاندار از شرکت هواپیمایی ماهان؛
نظر خود را بنویسید