فردای کرمان – گروه جامعه: سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: «یکی از برنامههای اداره وضعی، امنیتی-انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، پرداختن به حوزهی گردشگری و جرائم مرتبط با این حوزه همانند جلوگیری از مهاجرتها، توسعهی گردشگری و ارتقا امنیت گردشگران است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، سیدمهدی قویدل به مناسبت هفتهی صنایع دستی (20 تا 27 خردادماه) در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، پرداختن به حوزه گردشگری و جرائم مرتبط با این حوزه را از برنامههای این معاونت بیان کرد و افزود: «از ارکان مهم توسعهی هر جامعه نگاه همهجانبه به مقولهی گردشگری است و علاقه و نگاه ما نیز داشتن رویکرد تعاملی با این اداره کل است».
وی با تاکید بر اینکه برای توسعهی همهجانبه باید به داشتههایمان نگاه و خود را توانمند کنیم، بیان کرد: «از آنجا که مقام معظم رهبری بر ایجاد تحول اقتصادی در جامعه تاکید دارند و استان کرمان نیز سرشار از داشتههای گردشگری، فرهنگی و تاریخی است میتوان با حفظ رسالت و با همدلی به نتیجهی مطلوبی در این زمینه دست یافت».
قویدل افزود: «یکی از برنامههای اداره وضعی، امنیتی-انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، پرداختن به حوزهی گردشگری و جرائم مرتبط با این حوزه همانند جلوگیری از مهاجرتها، توسعهی گردشگری و ارتقا امنیت گردشگران است، در همین راستا لازم است یکسری نشستها با کارشناسان میراث فرهنگی برگزار و با ایجاد تفاهمهای دو سویه، برای برداشتن گامهای بلند تلاش کرده و جهت توسعهی گردشگری پایدار با رویکرد پیشگیری از جرم برنامه ریزی کنیم».
این مقام قضایی با تاکید بر اینکه توجه به موضوعات پیشگیرانه و همچنین اتکا به توانمندی داخلی موجب کاهش بسیاری از جرایم خواهد شد، اضافه کرد: «استفاده از مشاورههای فکری کارشناسان کمک شایانی به ما خواهد کرد و متقابلا تعامل ما نیز موجب اِعمال حمایتهای قانونی به ویژه در مناطق روستایی خواهد شد».
قویدل همچنین به نقش و جایگاه اشتغال در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره و خاطرنشان کرد: «مادامی که بتوانیم رشد و توسعهی پایدار را در جایجای کشور به ویژه در مناطق کمتر برخوردار فراهیم کنیم شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی خواهیم بود».
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان نیز از ایجاد پل ارتباطی بین این اداره کل و معاونت اجتماعی دادگستری استان و توجه دستگاه قضا به رفع مشکلات حوزه صنایع دستی ابراز خرسندی و بیان کرد: «باتوجه به گستردگی استان کرمان و قدمت تاریخی آن، ظرفیتهای فاخر و ارزشمند و از سوی دیگر جای کار بسیار زیادی در این خِطه وجود دارد و چنانچه معاونت دادگستری کنار ما باشد اعتماد به نفس مجموعه بالا رفته و قوت قلبی برای مجموعه میراث خواهد بود».
فریدون فعالی افزود: «حوزهی صنایع دستی یکی از مهمترین بخشهایی است که با کمترین سرمایهگذاری، در کوتاهترین زمان و از همه مهمتر بدون مشکلات زیست محیطی قادر است هم ایجاد شغل و هم تولید ثروت کند از این رو خواستار حمایت تمامی دستگاهها و بنگاههای صنعتی استان از صنعتگران صنایع دستی هستیم».
فعالی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی و اعزام صنعتگران به نمایشگاههای کشوری و برونمرزی یکی از راههای مناسب برای حمایت از تولیدکنندگان و رونق صنایع دستی است یادآور شد: «در سال جاری علیرغم شیوع ویروس کرونا، نظارت جدی بر فعالیت کارگاههای تولیدی صنایع دستی و تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام شده و سعی کردهایم میزان رکود در تولیدات صنایع دستی را به کمترن میزان برسانیم». /پ
25444
معاون اجتماعی دادگستری کرمان مطرح کرد
نظر خود را بنویسید