فردای کرمان – گروه اطلاعرسانی: رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره كل راهداری و حملونقل جادهای استان كرمان گفت: «بیش از 50 نقطهی حادثهخیز در محورهای اصلی، فرعی و روستایی حوزهی استحفاظی استان كرمان در سه سال اخیر رفع شده است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان كرمان، محسن كاظمی بیان کرد: «پلها جزو اجزای بسیار مهم در بحث راه بوده و سلامت و مراقبت از سازهی پل با توجه به اهمیت بالای آن در بهرهبرداری و سرویسدهی ایمن به محور، جزو سرمایههای ملی كشور محسوب میشوند».
وی در خصوص نگهداری از پلها توضیح داد: «متاسفانه طی چند سال گذشته بهدلیل خشكسالیهایی كه دركشور حادث شد بسیاری از آبروها و رودخانههای فصلی و دائمی كشور خشک شدند و به همین لحاظ هیچگونه آبی از بسیاری از آبروهای محورها عبور نمیكرد و لذا امر تعمیر و نگهداری پلها تا حدودی مغفول مانده بود».
رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره كل راهداری و حملونقل جادهای استان كرمان اضافه كرد: «از سال 96 و با توجه به بارندگیهای متعدد و سیلآسایی كه رخ داد، بحث نگهداری ابنیهی فنی و پلها مجددا مورد توجه قرارگرفت و پرسنل راهداری استان نیز با دارا بودن بیش از 10 هزار دستگاه پل در محورهای حوزهی استحفاظی با تلاش، پیگیری و پشتكار مضاعف در صدد حفظ، نگهداری، تعمیر و مرمت این سرمایههای ملی ارزشمند برآمدند».
وی خاطرنشان كرد: «واحد نگهداری ابنیهی فنی اداره كل راهداری و حملونقل جادهای استان كرمان با عنایت به رویهی اقتصاد مقاومتی در زمینهی اعتبارات ابلاغی، اقدام به عقد قرارداد خرید سیمان، لوله و باكس بتنی و همچنین لولههای كاروگیت نموده و با واگذاری این اقلام، با نظر كارشناسان این اداره به ادارات شهرستانی، اقدام به انجام پروژههای بسیاری به صورت امانی در سطح استان کرده است».
كاظمی افزود: «اجرای رادیه و برید بیش از 250 دستگاه پل، اجرای تعریض 55 دستگاه پل و رفع بیش از 50 نقطهی حادثهخیز در محورهای اصلی، فرعی و روستایی در سطح حوزهی استحفاظی استان كرمان از جمله اقدامات این مجموعه در سه سال اخیر است».
وی با اشاره به اینكه همهی اقدامات صورت پذیرفته در این زمینه در جهت كاهش خطرات و حوادث ناشی از سیل و رفع نقاط حادثهخیز با انجام هزینهی حداقلی و با اتكاء به توان داخلی مجموعهی راهداری بوده، گفت: «نمایش عملكرد همهی این تلاشها با كاهش آمار تصادفات در نقاط حادثهخیز اعلامی و كاهش خسارات ناشی از سیلاب در سالجاری بوده به گونهای كه علیرغم وقوع سیلابهای وسیع در سطح استان، ابنیهی فنی و پلهای محورهای شمال استان كمترین خسارت را دیدهاند».
كاظمی یادآور شد: «همچنین این امرتاثیر بسیاری در صرفهجویی در به بهرهبرداری رساندن طرحها در مقایسه با پروژههای پیمانی داشته است و با توجه به بازخورد بسیار مثبت این مهم، تهیهی اقلام امانی در سال 99 همچنان ادامه پیدا كرده و با شدت و دقت نظر بیشتری در حال پیگیری و اجرا است». /پ
نظر خود را بنویسید