فردایکرمان ـ گروه جامعه: مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش گفت: «سیمکارت شاد که تنها بهفضای مورد تایید آموزشوپرورش دسترسی دارد، بهزودی در مراکز اپراتورها عرضه میشود».
براساس اعلام وزارت ارتباطات، محدودیت زیر ۱۸ سال نیز برای دریافت سیمکارت برداشته شده است و همهی دانشآموزان میتوانند با نام و مشخصات خودشان سیمکارت را خریداری کنند.
محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات نیز به خانوادههایی که نگران استفادهی فرزندشان از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید هستند یادآور شد: «سادهترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار google family link است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا سراسری، محمود حبیبی، روز یکشنبه 16 شهریورماه در اینباره افزود: «فرآیند تولید این سیمکارتها آغاز شده و اپراتورها مکلف شدند سیمکارتی به نام سیمکارت شاد را برای استفاده ایمن در فضای مجازی ارایه دهند تا از این طریق دلنگرانیهای خانوادهها هم کاسته شود».
وی ادامه داد: «همکاران ما در بخش اپراتورها برنامهریزی کردهاند و با برگزاری جلسات متعددی و فرآیند طی شده بهزودی ارایه سیمکارتهای دانشآموزی آغاز میشود».
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش با بیان این که سیمکارتهای دانشآموزی تنها به فضای مورد تایید آموزشوپرورش دسترسی دارد، اظهار کرد: «این سیمکارتها خاص استفاده کودکان و نوجوانان در فضای مجازی خواهد بود. قاعدتا این سیمکارتها آن دسته از مخاطراتی که شامل استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است را نخواهند داشت».
حبیبی یادآور شد: «قرار است ما در خصوص این سیمکارتها بهصورت لیست سفید (White list) عمل کنیم تا دانشآموزان بتوانند به فضاهایی که مورد تایید است، دسترسی داشته باشند».
وی ادامه داد: «تلاش ما این است که دانشآموزان به محتواهای نامناسب دسترسی پیدا نکنند، همچنین سیاستهایی که وزارت آموزشوپرورش در نظر دارد، روی این سیمکارتها اعمال می شود».
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش تصریح کرد: «هیچ محدودیت سنی برای دریافت سیمکارتهای دانشآموزی وجود ندارد، دانشآموزان میتوانند با نام و مشخصات خودشان سیمکارت را خریداری کنند».
حبیبی گفت: «براساس اعلام وزارت ارتباطات و فناورری اطلاعات محدودیت زیر ۱۸ سال برای دریافت سیمکارت برداشته شده است تا همه دانشآموزان از این سیم کارت استفاده کنند».
وی افزود: «سیمکارت شاد مانند سایر سیم کارتها ویژگیهای خاص خود را دارد و قابل شارژ توسط دانشآموزان است».
برپایهی این خبر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز روز گذشته با آغاز سال تحصیلی جدید، در چند استوری راهکارهای درست برای نظارت والدین بر آموزش مجازی و استفاده دانشآموزان از اینترنت را تشریح کرد.
«محمدجواد آذری جهرمی» در اینستاگرام خود نوشت: «اگر فرزند شما از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده میکند، سادهترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار google family link است».
وی تشریح کرد: «اگر هنوز ابزاری برای فرزند خود تهیه نکردهاید، یا علاقمند به گرهگشایی نیازمندان و خرید تبلت برای آنها هستید، توصیه میکنم از تبلتهای ایرانی «انارستان» خرید کنید. «انارستان» تمام ابزارهای مدیریت والدین را دارد و مطابق فرهنگ ایرانی - اسلامی برای نیاز کودکان ساخته شده است». / الف
نظر خود را بنویسید