فردای کرمان – گروه اقتصاد:معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی کوچک گفت که به این واحدها تسهیلات سرمایه در گردش تعلق میگیرد و صنایع برای استفاده از این تسهیلات باید در سامانهی بهینیاب ثبتنام کنند. وی همچنین یکی از راهکارهای سازمان صمت برای حل مشکل واحدهای صنعتی کوچک را برقراری ارتباط میان واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک استان بیان کرد و گفت که تاکنون ارتباط میان ۴۰ واحد کوچک به واحدهای بزرگ برقرار شده تا بازار مناسبی برای واحدهای کوچک فراهم شود و تولید آنها افزایش یابد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، علیرضا رحماننژاد بیان کرد: «۷۰ تا ۷۵ درصد واحدهای صنعتی کوچک با مشکل تامین نقدینگی دستوپنجه نرم میکنند که برای رفع این مشکل، تسهیلات سرمایه در گردش از چند محل به واحدهای تولیدی تزریق میشود».
وی از راهاندازی مجدد اعطای تسهیلات تبصرهی ۱۸ در سالجاری خبر داد و افزود: «بر این اساس واحدهای تولیدی صنایع کوچک میتوانند در سامانهی بهینیاب ثبتنام کنند تا برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شوند».
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اظهار کرد: «به دنبال رفع مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی نوع دیگری از تسهیلات تحت عنوان تسهیلات رونق تولید برنامهریزی و دستورالعملهای مربوط به آن آماده شده اما هنوز به مرحلهی ابلاغ نرسیده است».
وی با بیان اینکه برخی از واحدهای تولیدی در تامین مواد اولیه خود دچار مشکل هستند، گفت: «این واحدها غالبا از مواد اولیهی ورق استفاده میکنند که با توجه به دستورالعمل جدید وزارت صمت، واحدهای تولیدی میتوانند برای تامین ورق در سامانهی بهینیاب ثبتنام کرده و نیازهای خود را برطرف کنند».
رحماننژاد یادآور شد: «برخی از واحدهای تولیدی در طول سال با مشکل قطع برق و گاز مواجه میشوند و آن دسته از واحدهای تولیدی که به علت پر مصرف بودن برای مدتی گاز آنها قطع میشود، میتوانند به جای گاز از سوخت مایع مازوت استفاده کنند که بر اساس اعلام نیاز واحدهای تولیدی این سوخت از طریق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تامین میشود».
وی خاطرنشان کرد: «قطعی گاز و برق در اختیار سازمان صمت نیست و مستقیما از طریق اداره گاز و برق با اعلام قبلی قطع میشود».
معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمان افزود: «با توجه به اینکه سال جاری به نام جهش تولید نامگذاری شده، سازمان صمت در هفت محور فعالیت خود را ادامه میدهد که مهمترین محور مربوط به جهش تولید است».
معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمان افزود: «در این راستا ۵۰ واحد راکد صنعتی فعال شده و در نظر داریم با کمکهای خود میزان تولید حدود ۱۵۰ واحد تولیدی را افزایش دهیم و واحدهای تولیدی را که با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در حال فعالیت هستند را برای رسیدن به بهرهبرداری یاری کنیم».
وی بیان کرد: «یکی از راهکارهای سازمان صمت برای حل مشکل واحدهای صنعتی کوچک برقراری ارتباط میان واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک استان است».
رحماننژاد تاکید کرد: «واحدهای بزرگ صنعتی به مجموعهای از مواد نیاز دارند که واحدهای کوچک میتوانند آنها را تامین کنند، در نظر داریم در سالجاری، تعداد ۱۰۰ واحد کوچک صنعتی را به واحدهای بزرگ متصل کنیم».
وی یادآور شد: «تاکنون ارتباط میان ۴۰ واحد کوچک به واحدهای بزرگ برقرار شده تا بازار مناسبی برای واحدهای کوچک فراهم شود و تولید آنها افزایش یابد».
معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمان اظهار کرد: «در سال جهش تولید سازمان صمت با اعطای تسهیلات سرمایه در گردش، تسهیل در تخصیص سهمیههای مواد اولیه، تسهیل در ثبت سفارش مواد وارداتی، برگزاری کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید استان در تلاش است مشکلات واحدهای صنعتی کوچک را حل کند». /پ
نظر خود را بنویسید