فردای کرمان – گروه جامعه: معاون درمان وزیر بهداشت از پوشش بیمهای تمامی داروهای بیماران کرونایی خبر داد و گفت که برای هر بیمار کرونایی بهطور متوسط پنج تا ۱۰ قلم دارو استفاده میشود که به جز یک قلم داروی ضدویروس، سایر داروها زیر پوشش بیمه بودند و حالا بر اساس مصوبهی جدید از هفتهی گذشته این دارو هم در پوشش بیمهای قرار گرفته است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا سراسری، قاسم جانبابایی در حاشیهی بازدید از بیمارستان شیروان افزود: «بر اساس مصوبهی هفتهی گذشتهی شورای عالی بیمه، تمام داروهایی که برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ استفاده میشود در پوشش بیمهای قرار گرفت که این امر ابلاغ شده است».
وی اظهار کرد: «هر بیمار کرونایی به طور متوسط پنج تا ۱۰ قلم دارو دریافت میکند که همهی این داروها زیر پوشش بیمه است و تنها یک قلم داروی ضدویروس که پیش از این در پروندهی بیماران آزاد حساب میشد، بر اساس مصوبهی جدید از هفتهی گذشته در پوشش بیمهای قرار گرفته است».
جانبابایی گفت: «در بیمارستانها نیز این نوع پوشش بیمهای مدیریت خواهد شد و انتظار داریم تا هر چه سریعتر این مسیر را اصلاح کنند و دارو با پوشش بیمهای در اختیار بیماران قرار گیرد».
وی با بیان اینکه درصد بالایی از مبتلایان و جانباختگان کرونا افراد بالای ۶۰ سال هستند، افزود: «بیشترین درصد مبتلایان به این بیماری مردان هستند زیرا جزو آدمهای فعال در جامعه و محیط کسب و کار هستند».
معاون درمان وزیر بهداشت بیان کرد: «کرونا درمان مشخصی ندارد و در درمان مبتلایان آن بیشتر از هر چیز به مراقبت نیاز است و اصولی دارد که باید رعایت شود، اصول اصلی آن مراجعهی سریع بیمار با مشاهدهی نخستین علائم آن به پزشک است که با تشخیص زودهنگام مرگومیر ناشی از آن کاهش خواهد یافت اما ترس و نگرانی باعث مراجعهی دیرهنگام افراد شده است».
جانبابایی، ترس مردم را مهمترین علت افزایش کرونا برشمرد و افزود: «ترس نباید باعث مراجعهی دیرهنگام به مراکز درمانی شود، بلکه ترس اصلی باید از احتمال آلوده کردن دیگران باشد و تا زمانی که این ویروس در دنیا میچرخد هیچکس نمیتواند مدعی غلبه بر آن باشد چراکه اصول موفقیت در این بخش رعایت پروتکلهای بهداشتی، تشخیص و درمان زودهنگام و جدا کردن اعضای خانواده از فرد آلوده است».
وی با اشاره به چرخش این ویروس در منازل، اضافه کرد: «این ویروس تنها در سطح جامعه جولان ندارد زیرا بسیاری از مراکز خرید در حال کنترل دایم است و حال آنکه مردم در خانهها کنار یکدیگر نشسته و در مهمانیهای دسته جمعی حضور یافته و در کنار سفرههای گروهی یکدیگر را آلوده میکنند».
جانبابایی با اشاره به مراکز ۱۶ ساعته و انجام تست رایگان در کشور افزود: «در مراکز بهداشتی و درمانی امکان تجویز داروهایی به عنوان بستههای درمانی وجود دارد که اگر در آغاز شیوع بیماری تجویز شود و بیمار آن را مصرف کند پیشرفت بیماری را کند کرده و انتقال آن را به دیگران کمتر ساخته و خطر مرگومیر را پایین میآورد». /پ
نظر خود را بنویسید