فردایکرمان ـ گروه جامعه: رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان با اعلام اینکه تا روز شنبه، یکهزار و 333 بیمار تنفسی در بیمارستانهای استان بستری بودهاند، گفت: «725 نفر از این بیماران قطعی کرونا و 608 نفرشان مشکوک به این بیماری هستند».
رشیدینژاد همچنین خبر داد که طی هفتهی گذشته، روند بیماری در استان نسبتا ثابت شده است. کاهش آن اما بستگی به میزان رعایت شیوهنامههای بهداشتی از سوی همهی مردم دارد.
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، حمیدرضا رشیدینژاد، عصر شنبه یکم آذرماه در جلسهی ستاد استانی مدیریت کرونا توضیح داد: «از ابتدای شیوع بیماری کرونا، 28 هزار نفر در بیمارستانهای سطح استان به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شدند که 12 هزار و 500 نفر تست کرونای آنها مثبت بوده و به عنوان بستری قطعی این بیماری محسوب میشوند و مابقی با معیار تشخیص بالینی تحت درمان قرار گرفتند».
وی با اشاره به یکهزار 666 نفر مرگ و میر قطعی کرونا تا عصر شنبه در استان کرمان افزود: «حدود 97 هزار تست بیماری در استان انجام شده که 41 هزار و 261 نفر از آنها مثبت بودند و عمدهی آن سرپایی هستند».
رشیدینژاد ادامه داد: «در حالحاضر یکهزار و 333 بیمار تنفسی در بیمارستانهای استان بستری هستند که 725 قطعی کرونا و 608 نفر مشکوک به این بیماری هستند».
رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان تعداد تختهای آیسییو اشتغال استان را 224 نفر اعلام کرد و گفت: «89 نفر از این بیماران زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار دارند».
وی روند بیماری را در استان کرمان طی هفته گذشته «نسبتا ثابت» اعلام و ابراز امیدواری کرد با جدی گرفته شدن دستورالعملهای بهداشتی و محدودیتها، روند نزولی بیماری در استان شاهد باشیم.
رشیدینژاد به طرح ملی وزارت بهداشت و بسیج مستضعفان به نام «شهید قاسم سلیمانی» برای کاهش و شکستن زنجیره اپیدمی اشاره کرد و افزود: «در این طرح اکثر بخشها و ادارات به نوعی درگیر هستند و همکاری بینبخشی و جدی را میطلبد که بیماری در سطح خانهها و محلهها کنترل شود».
وی اضافه کرد: «محور و رئیس ستاد استاندار هستند و سپاه فرماندهی عملیاتی آن را به عهده دارد که با حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی و دستگاههای دیگر از جمله هلالاحمر، شهرداریها، تشکلها، فرمانداری اجرا میشود».
رشیدینژاد، تشدید نظارت بر شیوهنامهها، تست گسترده، بیماریابی فعال، آموزش و اطلاعرسانی، حفاظت از گروههای آسیبپذیر، تعیین هوشمند محدودیتها و تقویت فرآیند درمانی سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری از اهداف طرح برشمرد.
رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان گفت: «عمدهی کار در بخش تخصصی آن به عهدهی دانشگاه علوم پزشکی است، اما بخش پیشگیری نیاز آن به همکاری بینبخشی دستگاهها دارد و با اجرای خوب این طرح امیدواریم طی یک ماه آینده، افزایش درصد رعایت شیوهنامهها و کاهش موارد مرگومیر را داشته باشیم».
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، با توجه به شیوهنامههای بهداشتی مبنی بر محدودیت حضور 15 نفر در جلسات و رعایت فاصلهگذاری، ستاد استانی مقابله با کرونا در دو سالن شهید مرتضوی و پیامبر اعظم (ص) استانداری به شکل ارتباط ویدئوکنفرانس برگزار شد.
همچنین، فرمانداران سراسر استان نیز به صورت ویدئوکنفرانس در ستاد استانی مقابله با کرونا شرکت داشتند. / الف
عکس: روابط عمومی استانداری کرمان
نظر خود را بنویسید