فردای کرمان – گروه جامعه: استاندار کرمان با بیان اینکه در حوزهی توسعهی صادرات استان امکان اقدامات زیادی وجود دارد، گفت که بازار گستردهای از دنیا در دسترس استان کرمان است، منوط به اینکه در مرزهای شرقی کشور حضور فعالتر و معناداری داشته باشد.
وی همچنین تاکید کرد: «استان کرمان در تعامل با چابهار و سواحل مکران باید سهم عمدهای حتی در تاسیس ساختارهای اقتصادی به نفع کشور داشته باشد و اتاق بازرگانی میتواند این ظرفیتها را فعال کند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استاندای کرمان، علی زینیوند اول بهمنماه در نشست با رئیس و مدیران بخشهای مختلف اتاق بازرگانی کرمان، با بیان اینکه در ساختار، قوانین و مقررات اداری، رصد، ارزیابی و پایش چندانی نداریم، بیان کرد: «ارتباط معناداری بین اندیشکدهها، کارهای پژوهشی، دانشگاهها و دانشکدهها با مسائل اجرایی کشور به صورت هدفمند و الزامآور وجود ندارد».
وی با اشاره به عملکرد سلیقهای مدیران در این مسائل، افزود: «این عملکرد سلیقهای باعث فراز و فرود در امور کشور شده و در مواردی موفقیت حاصل میشود و مواردی هم این موفقیت نیست».
استاندار کرمان اضافه کرد: «الزام به استفاده از کارهای پژوهشی، مشورت گرفتن از بخش خصوصی و نهادهای اجتماعی و پژوهشی در قوانین وجود ندارد و نظام ارزیابی و پایش دقیق هم در نظام اداری نمیبینیم».
وی ادامه داد: «این مسائل باعث شده که ارتباط دولت و بخش خصوصی در بسیاری از موارد تابع شناخت و تصمیم اشخاص و مدیران باشد».
زینیوند گفت: «اتاق بازرگانی طی سالهای اخیر توانسته با پیگیری مستمر در قوانین و مقررات و ساختار اداری کشور به جایگاه خوبی دست یابد و حتی در بعضی موارد خودش را به نظام اداری تحمیل کرده که خیلی خوب است».
وی با اعلام استقبال مدیریت استان از مباحث پژوهشی، اظهار کرد: «قوانین و مقررات و ساختار اداری ما تسهیلگر فضای کسب و کار و روند توسعه نیست و اگر نگوییم یک ساختار مانعتراش است، حداقل مانعزدا نیست».
استاندار کرمان افزود: «مشورت بخش خصوصی با محوریت نهاد با سابقهی اتاق بازرگانی در ساختار اداری و اقتصادی کشور، میتواند در تسهیل و بهبود فضای کسب و کار، سوق دادن تصمیمگیران نظام اداری، بودجه و امکانات کشور به سمت اقتصادهای نوپدید، دیجیتال و دانشبنیان که آیندهی اقتصاد دنیا به این سمت است، مهم باشد».
وی از اتاق بازرگانی خواست تا برای راهاندازی سریع شهر نوآوری در کرمان کمک کنند و گفت: «اتاق بازرگانی در توسعه، چالاکسازی و اثرگذار کردن ساختار شرکتهای دانشبنیان میتواند کمک کند».
زینیوند با بیان اینکه در حوزهی توسعهی صادرات استان امکان اقدامات زیادی وجود دارد، گفت: «استان کرمان بازار بکر گستردهای در حوزهی خلیج فارس، افغانستان، پاکستان و شبه قاره هند دارد».
وی افزود: «بازار گستردهای از دنیا در دسترس استان کرمان است، منوط به اینکه در مرزهای شرقی کشور حضور فعالتر و معناداری داشته باشد».
استاندار کرمان تاکید کرد: «استان کرمان در تعامل با چابهار و سواحل مکران باید سهم عمدهای حتی در تاسیس ساختارهای اقتصادی به نفع کشور داشته باشد و اتاق بازرگانی میتواند این ظرفیتها را فعال کند و همهی دستگاههای اداری استان در خدمت هستیم». /پ
نظر خود را بنویسید