فردای کرمان – گروه اقتصاد: مدیر سامانهی هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران دربارهی پیامکهای ارسالشده دربارهی کاهش سهمیهی سوخت وانتبارها گفت که بخشی از این پیامکها صحت دارد، زیرا سهمیههای سوخت متناسب با عملکرد و پیمایش وانتبارها پرداخت میشود.
وی توضیح داد که سهمیهی تخصیصیافته بهصورت لیتراژی برای تمامی وانتبارها اعم از وانتبارهایی که خدمات عمومی ارائه میکنند، یا بهصورت شخصی مورد استفاده قرار میگیرند، بهصورت یکسان در ابتدای هر ماه به کارت هوشمند سوخت واریز میشود و وانتبارهایی که در بخش عمومی فعالیت دارند، سهمیهی متناسب با عملکردشان را در قالب سهمیهی اعتباری توسط کارت بانکی دریافت خواهند کرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از فارس سراسری، مسعود رضایی دربارهی سهمیهی بنزین وانتبارها، بیان کرد: «با تکمیل ثبتنامها و متناسب با عملکرد وانتها تا دو برابر سهمیهی اولیهی بنزین تخصیص داده میشود».
وی دربارهی پیامکهای ارسالشده دربارهی کاهش سهمیهی سوخت وانتبارها گفت: «بخشی از این پیامکها صحت دارد، زیرا سهمیههای سوخت متناسب با عملکرد و پیمایش وانتبارها پرداخت میشود».
مدیر سامانهی هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران درباره ی تعریف وانتبار پرمصرف توضیح داد: «تعریف دقیق وانتبار پرمصرف و کممصرف را همکاران ناجا انجام میدهند و نمونهی شاخص وانتهای پرمصرف نیسانهای آبیرنگ هستند که تا چهار تن بار را حمل میکنند و پیکان وانت یا پرایدوانت هم نماد کممصرف هستند».
رضایی با بیان اینکه بیش از یک سال از سهمیهبندی وانتبارها گذشته است، افزود: «سامانهی شناسایی عملکرد در دستگاههای مختلف طراحی شده و با توجه به آنکه پیش از این هنوز سامانه کامل نشده بود یک مقدار ثابت سهمیهی سوخت به این ناوگان تخصیص میدادیم».
وی بیان کرد: «هماکنون با توجه به تکمیل ثبتنام تا دو برابر سهمیهی سوخت در بعضی از موارد به این ناوگان تخصیص دادیم، بهطوری که سهمیهی بنزین برای گروههای کممصرف ۱۲۰ لیتر حداقل و ۴۰۰ لیتر حداکثر و برای ناوگان پرمصرف هم ۲۰۰ لیتر حداقل و حداکثر ۶۰۰ لیتر است».
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران تأکید کرد: «در کشور در مجموع دو میلیون و ۴۰۰ هزار وانتبار فعال داریم که نیمی از آنها دوگانهسوز هستند و هیچ تغییری در سهمیهی سوخت آنها ایجاد نشده و سیانجی هم در سهمیهی سوخت آنها قرار دارد. یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو تکسوز هم شناسایی شدهاند».
رضایی با بیان اینکه سهمیهی تخصیصیافته بهصورت لیتراژی برای تمامی وانتبارها اعم از وانتبارهایی که خدمات عمومی ارائه میکنند، یا بهصورت شخصی مورد استفاده قرار میگیرند، بهصورت یکسان در ابتدای هر ماه به کارت هوشمند سوخت واریز میشود، افزود: «وانتبارهایی که در بخش عمومی فعالیت دارند، سهمیهی متناسب با عملکردشان را در قالب سهمیهی اعتباری توسط کارت بانکی دریافت خواهند کرد».
وی توضیح داد: «با عنایت به رویکرد کارگروه مدیریت مصرف سوخت برای توزیع عادلانهی سوخت یارانهای در حوزهی خدمات عمومی بهویژه وانتبارها و بهمنظور حمایت از کسبوکارهای ارائهکنندهی خدمات عمومی، از ابتدای اسفندماه امسال، سهمیهی لیتراژی همهی ناوگان وانتبار تکسوز کممصرف از ۱۵۰ به ۱۲۰ لیتر و پرمصرف از ۲۵۰ به ۲۰۰ لیتر تغییر یافته است و معادل ریالی این تغییرات تا سقف پرداختی کنونی برای ناوگان ساماندهی شده در قالب سهمیهی اعتباری (در کارتبانکی مالک یا نمایندۀ قانونی وی) جبران میشود».
مدیر سامانهی هوشمند سوخت تأکید کرد: «هیچگونه کاهشی در سهمیهی سوخت وانتبارهایی که خدمات عمومی ارائه میدهند، اعمال نمیشود». /پ
نظر خود را بنویسید