فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه اقتصاد استان باید از تکیه بر منابع به سمت تکیه بر دانش تغییر یابد، گفت: «تغییر رویکرد توسعهی استان از وضعیت فعلی به سمت توسعه با ارزش افزوده ضروری است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیبزاده در شصتویکمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع بررسی توسعهی شرکتهای دانشبنیان افزود: «پرداختن به موضوع مهم اقتصاد دانشبنیان با ابزارهایی مانند شرکتهای دانشبنیان، بهرهوری، مهارتآموزی و توسعهی صادرات بر اساس رهنمودهای مقامهای عالی استان و نمایندگان مجلس مورد تاکید بوده و در راستای هدف کلی توسعهی استان است».
وی با اشاره به اینکه استان کرمان ظرفیتهای بسیاری در حوزههای مختلف دارد، بیان کرد: «استان کرمان با 140 دانشگاه، 130 هزار دانشجو، وجود مقاطع عالی تحصیلی و زمینهی کار، باید با حرکت جهادی، انقلابی و سریع به سمت توسعهی دانشبنیان پیش رود».
طبیبزاده ادامه داد: «در حال حاضر استان کرمان در تعداد شرکتهای دانشبنیان رتبهی 17 کشور را داراست که با توجه به ظرفیتها و ضرورتهای استان، این جایگاه چندان مناسب نیست».
وی بیان کرد: «در هفتههای گذشته همهی سازمانهای متولی و ذیربط در موضوع اقتصاد و توسعهی دانشبنیان را دعوت و تبادل نظر و آسیبشناسی انجام شد تا بتوان شاهد رشد کمی و کیفی فعالیتهای دانشبنیان استان کرمان در سطح ملی باشیم».
رئیس اتاق کرمان ادامه داد: «انجمن شرکتهای دانشبنیان نیز برای تجمیع و همافزایی فعالیتهای این شرکتها شکل گرفته و استان یک فعالیت حاکمیتی شامل تدوین سند فناوری استان را به این انجمن واگذار کرده است».
وی خاطرنشان کرد: «اتاق به عنوان نهاد اجماعساز برای هماهنگی بین این سازمانها وارد میدان شده تا با کمک اعضای این مجموعه شاهد رشد قابل توجه باشیم که لازمهی آن طراحی اکوسیستم برای رشد شرکتها است».
طبیبزاده، گفت: «آمادگی در تفکر مدیران و مسئولان و فضای لازم برای رشد شرکتهای دانشبنیان در سطح مدیریتی وجود دارد که امیدواریم این تلاشها به نتیجهی لازم برسد». /پ
نظر خود را بنویسید