فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان با بیان اینکه در هفتهی گذشته تندترین شیب ابتلا به کرونا مخصوص استان کرمان بود، گفت که در حال حاضر یکهزار و ۳۲۸ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان کرمان بستری هستند.
وی با بیان اینکه وضعیت جنوب و مرکز استان مناسب نیست، توضیح داد که در کرمان از ظرفیتهای داخل بیمارستانی استفاده میکنیم و هر جایی که بشود، تخت بستری ایجاد میکنیم.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا کرمان، دکتر حمیدرضا رشیدینژاد، ۲۶ تیرماه در جلسهی ستاد استانی مدیریت کرونا اظهار کرد: «در هفتهی گذشته روند رو به رشد بیماری کرونا را در استان کرمان داشتیم و شاید تندترین شیب، مخصوص استان ما بود».
وی با اشاره به اینکه اکنون یکهزار و ۳۲۸ بیمار کرونایی بستری در بیمارستانهای استان کرمان داریم و سنگینترین پیک را طی میکنیم، افزود: «۲۰۲ بیمار در آیسییو بستری هستند».
رشیدینژاد اضافه کرد: «وضعیت جنوب استان کرمان مناسب نیست و بعد از آن مرکز استان به دلیل جمعیت بیشتر و هم به دلیل سرریز شدن بیماران شهرهای دیگر، وضعیت خوبی ندارد و از ظرفیتهای داخل بیمارستانی استفاده میکنیم».
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۳۲۰ بیمار بستری در بیمارستان افضلیپور کرمان داریم، گفت: «در این بیمارستان و بیمارستان پیامبر اعظم به طور متوسط در هفتهی گذشته روزانه ۱۷۰ تا ۱۸۰ بیمار بستری داشتهایم».
رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان ادامه داد: «بیمارستانهای مختلف همکاری خوبی با ما دارند و با بیمارستانهای خصوصی مذاکره کرده و تخت گرفتیم تا بیماران دیگری که نیاز به بستری دارند را در راهرو بستری نکنیم که کار بسیار طاقتفرسا و شبانهروزی است».
وی با تاکید بر اینکه راهی به جز رعایت پروتکلهای بهداشتی نداریم، افزود: «تعطیل کردن و بستن شاید جواب ندهد. متاسفانه کمترین رعایت پروتکل را در شدیدترین وضع کشور داریم و در استان کرمان رعایت پروتکلها خیلی ضعیف است و اگر وضع به همین روال پیش برود، تخت بستری نخواهیم داشت».
رشیدینژاد خاطرنشان کرد: «سیر واکسیناسیون کرونا افزایش یافته و در شهر کرمان رشد قابل توجهی داشتیم و از فرمانداران درخواست داریم مردم را به ثبتنام در سامانهی سلامت برای تزریق واکسن تشویق کنند».
وی گفت: «واکسیناسیون مصونیت کامل ایجاد نمی کند اما تنها راهی که میتواند وضعیت را کنترل و حداقل از بدحالی مبتلایان جلوگیری کرده و مرگ و میر را کاهش بدهد، واکسیناسیون است».
رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان با اشاره به اینکه شش مرکز واکسیناسیون در شهر کرمان ایجاد کردهایم، اظهار کرد: «انتظار این است روزانه حداقل ۱۰ هزار واکسن بزنیم و این ظرفیت را داریم و مردم نباید هجوم بیاورند. همکاران ما صبح تا شب حضور دارند و باید از ازدحام خودداری کنند».
وی افزود: «در شهرستانها تعداد ثبتنامیها کم است و باید مردم ترغیب شوند که افراد بالای ۶۰ سال در سامانه سلامت برای واکسن کرونا ثبتنام کنند». /پ
نظر خود را بنویسید