فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه اقدامات دستگاه قضایی در مبارزه با فساد به نحوی دنبال میشود که خدشهای در روند تولید این واحدها ایجاد نشود، بر تسریع در رسیدگی به برخی پروندههای مربوط به مفاسد اقتصادی در استان کرمان و تعیین تکلیف قضایی این پروندهها تاکید کرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری استان کرمان، یدالله موحد در نشست قضایی با جمعی از قضات دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، بیان کرد: «در برخورد با فساد باید به نحوی اقدام شود که از ایجاد اختلال در روند توسعهی کشور و توسعهی اقتصادی کشور جلوگیری بهعمل آید».
وی با تاکید بر لزوم همت جمعی در مبارزه با فساد، افزود: «روند رسیدگی به برخی پروندههای مربوط به مفاسد اقتصادی در استان کرمان باید سرعت یابد و تعیین تکلیف قضایی این پروندهها انجام شود».
موحد حمایت از تحقق اقتصاد مقاومتی را از اولویتهای دستگاه قضایی برشمرد و ادامه داد: «اقدامات دستگاه قضایی در مبارزه با فساد به نحوی دنبال میشود که خدشهای در روند تولید این واحدها ایجاد نشود و نمونه این اقدام در برخورد انجام شده با یکی از شرکتهای خودروسازی در استان به خوبی قابل مشاهده است».
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: «پیگیری درخواستهای کارکنان اداری و قضایی در راستای ارتقای وضعیت معیشتی آنها را وظیفهی خود دانسته و در حد توان در این زمینه اقدام خواهیم کرد البته در این میان باید توجه داشت که وضعیت اقتصادی و معیشتی موجود جامعه، بر تمامی اقشار اجتماعی تاثیر داشته و لازم است که با درک صحیح شرایط موجود، زمینهای را برای برونرفت از وضعیت کنونی فراهم شود».
رئیس کل دادگستری استان کرمان دربارهی موضوع نظارت بر رویههای قضایی نیز گفت: «دستگاه نظارتی قوه قضائیه باید متمرکز شود و در این رابطه توجه به شیوهی کارآمد نظارت و ارزشیابی در کشور ضروری است».
وی در پاسخ به درخواست برخی از قضات دادسرای کرمان مبنی بر توسعهی حمایتهای حقوقی از کارکنان قضایی، بیان کرد: «ستادی با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی قوه قضائیه در مرکز استان به منظور حمایت قانونی از همکاران قضایی تشکیل شده است اما این روند در صورت ایجاد معاونت حقوقی در دادگستری استانها روند بهتر و مطلوبتری به خود میگیرد».
موحد نظارت را عامل تقویت کار و بهبود خدمات قضایی در کشور دانست و یادآور شد: «اعتبار دستگاه قضایی باید توسط نیروهای اداری و قضایی حفظ شود زیرا شأنیت لازم برای این قوه در قوانین و مقررات کشور مد نظر قرار گرفته و این شأنیت باید حفظ شود».
وی توسعهی تعاملات دستگاه قضایی با رسانهها را ظرفیتی در راستای ارتقای اعتماد عمومی به قوه قضائیه دانست و بیان کرد: «فضای عمومی جامعه به نحوی است که نمیتوان موضوعی را از انسانها پنهان کرد و امروز هر فرد با در اختیار داشتن یک گوشی هوشمند، یک رسانه به شمار میرود».
رئیس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی به اعتماد و رضایت عمومی نیاز دارد، تاکید کرد: «در حوزهی اطلاعرسانی قضایی باید به ظرافتهای کار در این حوزه دقت لازم صورت گیرد».
وی ادامه داد: «مردم باید احساس عدالت و امنیت کنند و این احساس از سوی دستگاه قضایی در جامعه ترویج میشود».
موحد با تاکید بر اینکه پاسخگو بودن نظام قضایی کشور از اهداف سند تحول قضایی است، اضافه کرد: «قوه قضائیه جامعهمحور است و از این رو دادگستری کل استان کرمان به شدت علاقهمند است که تعامل خوبی با رسانهها داشته باشد و سومین جشنواره رسانه و عدالت نیز در همین راستا برگزار میشود». /پ
نظر خود را بنویسید