فردای کرمان – گروه اطلاعرسانی: کارخانه سیمان ماهان در شهرستان رفسنجان فعالیت خود را با برند ماهان از سال 88 آغاز کرده و در حال حاضر روزانه 1200 تا 1500 تن از این محصول را با کیفیت بالا تولید و روانهی بازارهای داخلی و خارجی میکند.
کارخانه سیمان ماهان همچنین پروژهی خط تولید پودر میکرونیزه آهک تا سایز 3 میکرون را در دست اجرا دارد که با راهاندازی این طرح جزو چهار کارخانهی اول کشور در این حوزه خواهد بود.
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، مهندس حسن درویش مدیرعامل کارخانه سیمان ماهان در جلسهای که با مسئولان شهرستان در محل این کارخانه برگزار شد، بیان کرد: «کارخانه سیمان کرمان در سال ۸۸ در ۵۰ کیلومتری جادهی کرمان به تهران (محور کرمان به رفسنجان) شروع به فعالیت کرد و در سال ۹۶ به منظور توسعهی بازار و افزایش رضایتمندی مشتریان با تغییرات تخصصی در خط تولید، معادن، تجهیزات آزمایشگاهی و ... تحت نظارت متخصصین کشوری گامهای بزرگی در راستای افزایش کیفیت برداشت».
وی ادامه داد: «این تغییرات موجب دریافت گواهینامه استاندارد از سال ۹۶ بهصورت متوالی و رضایتمندی مشتریان از تولیدات کارخانه شد».
مهندس درویش تصریح کرد: «معادن کارخانه سیمان ماهان کرمان شامل معدن سنگ آهک و آلوویوم رسی، در مجاورت کارخانه و معدن مارال (آلوویوم آهکی) در فاصلهی ۲۰ کیلومتری کارخانه است که دارای کیفیت مطلوب و قابلیت پخت مناسب هستند».
وی بیان کرد: «تولیدات کارخانه سیمان ماهان بر اساس نیاز، سیمان پرتلند نوع ۲ و سیمان پرتلند پوزولانی (مطابق استاندارد ملی ایران) به شمارههای ۳۸۹ و ۳۴۳۲ است».
مدیرعامل کارخانه سیمان ماهان یادآور شد: «سیمان پرتلند نوع ۲ دارای ویژگی مقاومت در برابر حملات شیمیایی است و بیشترین مصرف آن در ساختوساز بناها و پروژههای ساختمانی است و همچنین مقاومت این نوع سیمان، ۲۵ درصد بیشتر از استاندارد ملی ایران عرضه میشود».
وی خاطرنشان کرد: «سهم قابل توجهی از این محصول در بازارهای خارجی اعم از پاکستان، عراق و کشورهای حاشیهی خلیج فارس عرضه میشود».
پروژۀ پودر میکرونیزه آهک در دست اجرا است
مهندس درویش افزود: «کارخانه ماهان در زمان بحران، نیاز سیمان پروژههای شهرستان رفسنجان را برآورده کرده و این روند همچنان ادامه دارد به طوری که میزان مصرف سیمان روزانه در رفسنجان 1200 تن سیمان است که 600 تن از این میزان از کارخانه ماهان تأمین میشود».
وی با بیان اینکه شهرداری رفسنجان بیشترین سیمان مصرفی خود را از کارخانهماهان تامین میکرد، افزود: «با کمک نظام مهندسی برای مهندسان رفسنجان برنامهی آموزشی خواهیم داشت تا باکیفیت و مقاومت این محصول در کاربرد ساختوساز آشنا شوند».
مدیرعامل کارخانه سیمان ماهان با اشاره به اینکه رفسنجان به عنوان بازار اصلی ما باید احیا شود و فروش روزانه 500 تا 600 تن سیمان میتواند برای کارخانه تأثیرات مثبت داشته باشد، اضافه کرد: «تمامی سود حاصل از فروش سیمان برای اجرای طرحهای توسعه و اشتغالزایی جوانان در همین کارخانه هزینه میشود و حتی یک ریال از این سود در جای دیگر هزینه نمیشود».
وی در ادامه با اشاره به اجرای پروژههای جدید در کارخانه سیمان ماهان، یادآور شد: «پروژهی خط تولید پودر میکرونیزه آهک تا سایز 3 میکرون را در دست اجرا داریم که قرار است با اعتبار 1.5 میلیون دلار معادل 200 میلیارد تومان تا سال آینده به بهرهبرداری برسد».
مهندس درویش افزود: «45 میلیارد تومان از این سرمایه صرف خرید تجهیزات در خارج از کشور شده و مابقی آن صرف ساختوساز فضای فیزیکی این طرح و خرید تجهیزات مورد نیاز داخلی خواهد شد».
وی بیان کرد: «پودر میکرونیزه آهک با سایز 3 میکرون قابلیت کاربرد و استفاده در صنایع تولید لاستیک، صنایع رنگسازی، تولید لوله پلیکان و لوازم آرایشی را دارد».
مدیرعامل کارخانه سیمان ماهان گفت: «با راهاندازی این طرح جزو چهار کارخانهی اول کشور در این حوزه خواهیم بود که پودر میکرونیزه آهک تا سایز 3 میکرون را تولید میکند».
بیش از گذشته از سیمان ماهان در پروژهها استفاده خواهیم کرد
مهندس مجید کهنوجی شهردار رفسنجان نیز در این نشست گفت: «حمایت از تولید داخل باید رسالت و وظیفهی همگانی باشد، تا قشر کارگر در واحدهای تولیدی احساس امنیت شغلی داشته باشند».
وی افزود: «برای اجرای پروژههای عمرانی و ساختوسازهای شهرسازی بیش از پیش از سیمان ماهان استفاده خواهیم کرد».
شهردار رفسنجان اضافه کرد: «تولیدکنندگان در خط مقدم عرصهی جنگ اقتصادی قرار دارند و با وجود اینکه سود آنچنانی به دست نمیآورند اما به دلیل عشق و علاقه به مردم، اشتغالزایی و دوام نظام مقدس جمهوری اسلامی، برای پایدار ماندن کارخانه تلاش میکنند».
کارخانه سیمان ماهان اجازه نداد پروژههای شهرستانی معطل بماند
نماینده اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان نیز در این نشست اظهار کرد: «در زمانی که کمبود سیمان در داخل شهرستان و استان کرمان احساس میشد، کارخانه سیمان ماهان تنها کارخانهای در استان بود که با تولید کالای مورد نیاز سیمان، در شرایط سخت به یاری آمد و در اجرای پروژههای عمرانی حوزههای بهداشتی و درمانی، شهرسازی، ساختمانسازی، صنعتی و مصارف عمومی، کمبودها را جبران کرد و نگذاشت پروژههای شهرستانی معطل بماند».
دکتر علی حسینینسب با اشاره به اینکه تولید در کارخانه سیمان ماهان اشتغال زیادی به دنبال دارد، افزود: «نیاز است برای جلوگیری از ایجاد مشکل در کارخانه ماهان، حمایتهای لازم انجام شود».
وی ادامه داد: «با توجه به تقاضای مدیران کارخانه، نیاز است صنعت سیمان به کمک مسئولین حمایت شود تا قیمت سیمان یکسان باشد».
حسینینسب خاطرنشان کرد: «قیمت هر کیسه سیمان به زیر 35 هزار تومان میرسد و نرخنامهی آن رسانهای خواهد شد و اگر در شهرستان عرضه شود قیمت آن به دلیل بُعد مسافت، نه به خاطر کیفیت و کمیت، کمی تغییر خواهد کرد».
وی بیان کرد: «سیمان ماهان جزو استانداردترین محصولاتی است که در داخل استان و کشور با بهترین کیفیت تولید میشود و کیفیت و دوام این محصول حتی بهتر از تولیدات شرکتهای دیگر است».
سیمان ماهان کیفیت برتر استان را داراست
مدیر نظام مهندسی شهرستان رفسنجان نیز گفت: «بحث فنی و آزمایشها بر روی سیمان را کماکان مانند قبل انجام میدهیم و به این نتیجه رسیدیم که کیفیت سیمان تولید شده در کارخانه ماهان استاندارد است».
مهندس محمد نظری افزود: «بعد از تأیید استاندارد بودن این محصول، معرفی این محصول و رفع موانع آن در حوزههای مختلف ازجمله شهرستان، از مواردی است که انجام میدهیم».
وی بیان کرد: «در حوزهی معرفی و آموزش مهندسان در شناسایی کیفیت هر نوع سیمان هم برنامهریزیها در حال انجام است، کیفیت سیمان ماهان در رتبهی برتر استان است و برای به دست آوردن رتبهی کشوری هم باید کمی دانش فنی و تلاش خود را افزایش دهند».
300 اشتغال مستقیم در صنعت سیمان ماهان
رئیس شورای اسلامی شهر رفسنجان نیز در این نشست بیان کرد: «300 نفر به طور مستقیم در کارخانه سیمان ماهان مشغول به کار هستند و از این راه ارتزاق میکنند».
حسین رحیمی ادامه داد: «بحث کیفیسازی این مجموعه قابل ستایش است این کارخانه محصول با کیفیت را تولید و روانهی بازار میکند تا با استحکامی که در ساختوسازها ایجاد میکند موجبات امنیت را فراهم سازد».
وی افزود: «آمادگی داریم روند تامین سیمان مورد نیاز برای اجرای پروژههای عمرانی، از کارخانهی ماهان را ادامه دهیم و بیشترین حمایت را از سیمان ماهان خواهیم داشت و کمک میکنیم تا جایگاه سیمان ماهان در تمامی عرصهها ارتقا یابد».
سیمان مورد نیاز خود را از طریق اپلیکیشن خریداری کنید
مدیر فروش مجموعهی سیمان ماهان نیز اظهار کرد: «از ابتدای شروع کار با نظام مهندسی که متولی شناساندن کیفیت سیمان به انبوهسازان و مصرفکنندگان است برنامه داشتیم و باز هم درخواست داریم این ارتباط تنگاتنگ و بیشتر باشد تا مهندسان، انبوهسازان و مردم با کیفیت سیمان ماهان آشنا، و از آن بهرهمند شوند».
مهندس محمدرضا خیرخواه همچنین از اخذ گواهی سپرده سیمان ماهان در بورس و راهاندازی اپلیکیشن این سپرده خبر داد و گفت: «متقاضیان میتوانند بدون اینکه مسیر بروکراسی اداری را در چندین روز طی کنند تا به محصول خریداری شده دسترسی پیدا کنند، در عرض یک روز بین 10 تا 100 تن محصول را در این اپلیکیشن خریداری و روز بعد تحویل بگیرند».
وی ادامه داد: «متقاضیان میتوانند این اپلیکیشن را از کارگزاریهای بورس دریافت و خرید را شخصا انجام دهند و با نصب آن بر روی گوشی خود راحتترین خرید را انجام دهند». /پ
نظر خود را بنویسید