فردایکرمان ـ گروه جامعه: شهردار کرمان با تقدیر از آتشنشانانی که روز گذشته در اطفای حریق ساختمان تجاری صالحالمهدی حضور داشتند، گفت که برای خرید نردبان 56 متری، به حداقل 55 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و استان باید برای خرید آن کمک کند.
شعربافتبریزی در عین حال اظهار کرد: «بیش از نردبان بلند در معابر شهر کرمان، به خودروهای «فوماتیک» نیاز است. در حادثهی اخیر، آنچه بیش از همه باعث اطفا شد همین خودرو بود که البته 20 سال از آن عمر گذشته است».
وی تاکید کرد: «تقویت تجهیزات پشتیبانی و حتی تجهیزات اولیهی تنفسی و مخازن آب، برای آتشنشانی و معابر کرمان، فوریتر و حیاتیتر است».
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، سعید شعربافتبریزی دوشنبه 22 آذرماه در صحن علنی شورای شهر کرمان گفت: «در حادثهی روز یکشنبه، آتشنشانان در کمتر از پنج دقیقه به محل ساختمان رسیدند و در زمانی کمتر از 12 دقیقه کار اطفا انجام شد و با ویژگیای که خیابان شریعتی دارد، این عملیات در کوتاهترین زمان ممکن رخ داد».
وی دربارهی خرید نردبان بلند برای آتشنشانی توضیح داد: «از سال 98 شهردار گذشته نامهنگاری برای نردبان 56 متری انجام داده است. آن زمان، هزینهی خرید آن 16 میلیارد تومان بود که امروز به 55 میلیارد تومان رسیده است. برای تسلط برآتش این نردبان مناسب است منتها هزینهی آن بسیار بالاست و طبق قانون تامین اعتبار استانی باید شود و خواهش داریم جدی به این موضوع بپردازند».
شهردار کرمان ادامه داد: «اما با توجه به سرعت رسیدن نردبانها که شاید 25 دقیقه طول میکشد تا برسد و باز شدن آن هم زمانی نیاز دارد؛ بیش از نردبان بلند در چنین معابری، به خودروهای فوماتیک نیاز است که در آتشنشانی کرمان، نزدیک به 20 سال از عمر این خودرو گذشته است و اگر خودروی دیگری با موتور قویتر تهیه شود، تا 150 متر پرداخت عمودی آب میتواند داشته باشد».
وی با بیان اینکه در حادثه اخیر، آنچه بیش از همه باعث اطفا شد همین خودرو بود، تاکید کرد: «تجهیزات پشتیبانی و حتی تجهیزات اولیه تنفسی و مخازن آب برای عرض معابر کرمان، فوریتر و حیاتیتر است».
شعربافتبریزی اظهار کرد: «یک خودروی فوماتیک و تجهیزات پشتیبانی با 15 میلیارد تومان تامین میشود. نردبان هم قطعا مفید است ولی اثر این خودروها بیشتر و فوریتر است».
وی سپس گفت: «عامل مهم در اتفاق روز یکشنبه، جز اینکه ساختمان سیستم اطفای حریق نداشته، نمای کامپوزیت و آلومینیوم است که به بمب آماده تبدیل شده است اما با این وجود، خیلی از بانکها و موسسات اعتباری نیز دارند از این نماها استفاده میکنند، در مصوبه سیما و منظر که منتظر تصویب آن در کمیسیون ماده 5 هستیم، دکر شده که استفاده از این نما، جز هرجا شهرداری اجازه دهد ممنوع است».
وی اضافه کرد: «خوشبختانه آتشسوزی نمای ساختمان صالحالمهدی به داخل ساختمان نرفت اما همه نماهای آلومینیوم در شهر، مستعد چنین حادثهای هستند». /الف
نظر خود را بنویسید