فردایکرمان ـ گروه جامعه: سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید حداکثر تعداد دانشآموزان در کلاس درس ۱۵ نفر باشد، گفت: «حتیالامکان دانشآموزان در مدرسه چیزی نخورند و نیاشامند. یک بطری آب همراهشان باشند تا مقابل شیر آبخوری ازدحام صورت نگیرد. والدین مواد غذایی بستهبندی شده برای فرزندان خود بگذارند و قبل از استفاده، دانشآموزان حتما دستهایشان را بشویند و اگر ژل شستوشو به همراه دارند دستهای خود را با ژل ضدعفونی کنند، سپس به هوای باز بروند، بستهبندی غذایی را باز کنند و به دور از همکلاسهای خود با فاصله یک متر و نیم آن را استفاده کنند».
اعظم گودرزی همچنین با تاکید بر اینکه حتما پنجرهها و درِ ورودی کلاس درس باز باشد، در پاسخ به این سوال که در صورت سرمای هوا چهطور میتوان پنجره کلاس را باز گذاشت؟ اظهار کرد: «دانشآموزان باید حتما لباسهای گرم بپوشند. اگر هم پنجره را میبندند معلم باید حواسش باشد که هر 10 دقیقه یکبار پنجره را باز کند و دوباره ببندد تا هوا جریان داشته باشد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایلنا، وی هفتم دیماه افزود: «دانشآموزان باید ماسک داشته باشند، فاصله فیزیکی را رعایت کنند، تهویه کلاس باید مناسب باشد، اگر تهویه کلاس مناسب نیست؛ حتما پنجرهها و درِ ورودی کلاس درس باز باشد. همچنین دانش آموزان باید مرتب دست خود را بشویند».
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تعداد مجاز دانش آموزان در کلاس درس گفت: «طبق پروتکل ۰۶ که وزارت بهداشت به ما ابلاغ کرده؛ باید حداکثر تعداد دانشآموزان در کلاس درس ۱۵ نفر باشد، همچنین فاصلهها باید یک و نیم متر بوده و هر دانش آموز باید فضای ۲.۲۵ متر مربع را در کلاس درس داشته باشد».
وی ادامه داد: «از والدینِ دانشآموزانی که سرما خورده یا علائم کرونا را دارند تقاضا داریم به هیچ عنوان اجازه ندهند که آنها به مدرسه بروند و طی تماس تلفنی به مدرسه اعلام کنند که این علائم مشکوک یا محتمل بیماری کرونا در فرزند آنها مشاهده شده است».
وی افزود: «همچنین از والدین میخواهیم در این ایام که دوره امتحانات نیز هست مقابل درِ مدرسه ازدحام نکنند. یکی از مشکلات ما ازدحام مقابل درِ مدرسه است بنابراین دانش آموزان سعی کنند در زمان امتحان وارد مدرسه شوند تا تجمعی صورت نگیرد، زیرا این تجمع موجب انتقال ویروس میشود از طرفی اومیکرون سرعت انتقال بیشتری دارد، به همین خاطر والدین حتما ساعت امتحان فرزند خود را چک کرده و سعی کنند در زمانی که دانشآموز امتحان دارد وارد مدرسه شوند». /الف
نظر خود را بنویسید