فردای کرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان با بیان اینکه یکی از دغدغهها و نگرانیهای ما در شرایط کنونی، تامین میوه شب عید مردم است، با انتقاد از عملکرد تعاون روستایی در خصوص تامین پرتقال شب عید گفت: «در خصوص تعلل تعاون روستایی و عملکرد این سازمان برای تامین پرتقال شب عید استان، نامهای اعتراضی به وزیر کشور و جهاد کشاورزی ارسال خواهد شد».
علی زینیوند تاکید کرد: «از هفتهی آینده غرفههای میوه شب عید در استان کرمان برپا شود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، وی ۱۵ اسفند ماه در ستاد تنظیم بازار استان خطاب به دستگاههای اجرایی متولی بازار شب عید، بیان کرد: «یکی از دغدغهها و نگرانیهای ما در شرایط کنونی، تامین میوه شب عید مردم است لذا دستگاههایی که توان انجام کار ندارند، تعهد قبول نکنند».
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه بازار شب عید مردم، شوخیبردار نیست و باید سازوکاری در استان تعریف شود، ادامه داد: «دستگاههای متولی باید نهایت همکاری را با استان بهصورت ویژه داشته باشند و سهمیهای که برای میوه شب عید استان تعریف شده است توسط سازمان تعاون روستایی طبق قراردادی که تعیین تکلیف شده (پرتقال والنسیا) تامین شود و جنوب استان نیز باید پیگیرهای لازم را انجام داده و قرارداد تنظیم شده را تا فردا به استانداری تحویل دهند».
وی در ادامه با انتقاد از عملکرد تعاون روستایی در خصوص تامین پرتقال شب عید گفت: «در خصوص تعلل تعاون روستایی و عملکرد این سازمان برای تامین پرتقال شب عید استان، نامهای اعتراضی به وزیر کشور و جهاد کشاورزی ارسال خواهد شد».
زینیوند ادامه داد: «سیب درختی مورد نیاز شب عید ذخیره شده است و مشکلی در این زمینه نداریم و از آنجایی که پرتقال والنسیا از جنوب استان به خصوص جیرفت تامین میشود لذا شرکت کشت و صنعت جنوب باید نهایت همکاری را با استان کرمان داشته باشد».
وی خاطرنشان کرد: «پیشقراردادها را آغاز کنید و از هفتهی آینده غرفههای میوه شب عید در استان کرمان برپا شود».
استاندار کرمان با تاکید بر نظارت جدی بر بازار کالاهای نوروز گفت: «باید شبکهی توزیع هدفمندتر شود و شبکههایی که قرار است کار توزیع را انجام دهند بهصورت فعال نیازمندیها را اعلام کنند، لذا خواستار همکاری فرمانداران و تمامی دستگاهها در راستای نظارت بر کالاها هستیم تا در ایام عید مردم به صورت محسوس گشتهای نظارتی را مشاهده کنند».
وی بیان کرد: «در بعضی مناطق برخی کالاها نیاز به توزیع بیشتر دارد لذا بهتر است شبکهی توزیع، گسترده و به لحاظ جغرافیایی فراگیر باشد».
نظر خود را بنویسید