فردای کرمان – گروه جامعه: معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت: «سالانه چهار هزار و ۴۰۰ نفر بر اثر آلودگی هوا در کشور فوت میکنند».
محسن فرهادی افزود: «بسیاری از افرادی که بر اثر تاثیرات مزمن آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند دچار بیمارهای قلبی و عروقی تنفسی و ریوی هستند».
وی اظهار کرد: «با توجه به شرایط فعلی کشور که با مسایل آلودگی هوا و گردوغبار همراه است، آلایندههای زیست محیطی ممکن است باعث مرگ آنی افراد نشود ولی از عمر مفید آنها کاسته میشود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا سراسری، فرهادی توضیح داد: «البته آلایندههای محیطی متعدد مانند هوای آلوده و گردوغبار ارتباط نزدیکی با تغییرات اقلیمی و آب و هوایی در دنیا دارد که در کشور ما نیز اتفاق میافتد و این حوادث بسیاری از استانها را درگیر کرده و در آیندهای نزدیک اثرات سویی بر سلامت افراد میگذارد».
وی خاطرنشان کرد: «پسماندهای بیمارستانی نیز جزو آلایندههای زیست محیطی محسوب میشوند و طی ۲ سال اخیر با همهگیری بیماری کرونا، حجم پسماندهای عفونی افزایش یافت و روی محیط اثرات منفی میگذارند».
فرهادی افزود: «استفاده از ظروف یکبار سه تا چهار برابر حجم پسماندهای عفونی را در دوران همهگیری کرونا افزایش داده و روی آلایندههای زیست محیطی اثر گذاشته است».
وی بیان کرد: «با توجه به اینکه آلایندههای زیست محیطی طی سالهای اخیر افزایش یافته و بار ابتلا به بیماریها را افزایش داده، وزارت بهداشت و دستگاههای مرتبط باید توجهها و برنامهها را به سمت برنامهریزی اصولی برای جلوگیری از افزایش آلایندۀ زیست محیطی از جمله هوای آلوده، پسماندها، گردوغبارها و غیره سوق دهد و مردم نیز در این زمینه مشارکت اجتماعی داشته باشند». /پ
نظر خود را بنویسید