فردایکرمان ـ گروه اقتصاد: روز گذشته، نزدیک به ۳۰ نفر از فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران از نیروهای شرکتی و پیمانکاری زیرمجموعۀ مس سرچشمه، با تجمع مقابل استانداری کرمان، به وضعیت استخدامی و تبدیل وضعیت نشدن خود اعتراض کردند.
اعتراضکنندگان که عموما فرزندان شهدا و جانبازان بودند، علت تجمع خود را عمل نکردن شرکت ملی مس ایران به قانون استخدامی کشور اعلام کردند.
معترضان با خود بنرهایی داشتند با این مضمون که: «آیا زمان اجرای قانون مصوب و ابلاغ شده مجلس شورای اسلامی در سال ۹۹ نرسیده است؟ مسبب اجرایی نشدن این قانون چه کسانی هستند؟». در بنر دیگر خطاب به استاندار کرمان نوشتهاند: «ما مشمولان قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در مجتمع مس سرچشمه خواستار حمایت جنابعالی در اجرای قانون ابلاغ شده دولت و مجلس به شرکت ملی صنایع مس ایران هستیم».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، آنان معتقدند بر اساس این قانون بایستی از وضعیت قراردادی، شرکتی و پیمانی به نیروی رسمی این شرکت تبدیل وضعیت شوند.
رامین غلامحسینی یکی از تجمع کنندگان در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: «نیروهای معترض عموما نمایندگان شرکتهای خصوصی، پیمانکاری، شرکتی زیرمجموعه شرکت مس سرچشمه هستند که عمدتا در این شرکت به صورت قراردادی و پیمانی مشغول کار شدهاند».
وی افزود: «ما مشمول بند (د) تبصره ۲۰ قانون جامع خدمات ایثارگران هستیم و شرکت ملی مس ایران طبق قانون استخدامی کشوری باید ما را به صورت رسمی استخدام کند اما مسئولان این شرکت از اجرای قانون سرباز میزنند و متاسفانه به جای سهمیۀ شهدا و جانبازان، نیروهای جدیدی از بیرون از مجموعه این شرکت استخدام میکنند».
سیدمحسن هاشمی یکی دیگر از معترضان نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: «چگونه است که شرکت ملی مس ایران ما را که فرزندان جانبازان و شهدا هستیم و سالها در بخش خصوصی و پیمانکاری شرکت مس سرچشمه فعالیت میکنیم را تبدیل وضعیت نمیکند؟ درحالی که این حق قانونی ما است».
رئیس کمییسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در بین تجمعکنندگان حاضر شد و ضمن بررسی مشکلات آنان، اعلام کرد: «معترضان به صورت رسمی نامۀ خود را ارسال کنند که مشکل آنان بررسی شود».
محمدرضا پورابراهیمی افزود: «اگر این افراد شامل قانون تبدیل وضعیت استخدامی بشوند، مراتب آن در سطح ملی پیگیری میشود».
وی ادامه داد: «اگر افراد تجمع کننده شامل قانون استخدامی مصوبه مجلس شورای اسلامی نشوند نیز این فرایند شفافسازی میشود زیرا در این زمینه ابهامی وجود دارد و ابهام در قانون را نیز ما پیگیری میکنیم و وظیفه مجلس شورای اسلامی است».
خبرنگار ایرنا با مسئولان مجتمع مس سرچشمه نیز تماس گرفت که آنان این مشکل را ملی اعلام کردند و مسئولان مربوطه شرکت ملی صنایع مس ایران از جمله معاونت منابع انسانی این شرکت، نیز پس از چند مرحله تماس پاسخگو نبودند. / الف
نظر خود را بنویسید