فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه در کل کشور شهریۀ مدارس غیردولتی از ۴ میلیون شروع میشود و به ٣۵ میلیون و 600 هزار میرسد، گفت: «کمترین مبلغ شهریه در استان کهگیلویه و بویراحمد و بیشترین مربوط به تهران است».
احمد محمودزاده با اشاره به اینکه این مبلغ شامل شهریه ثابت، فوقبرنامه، هزینههای ایاب و ذهاب، تغذیه و لباس فرم است، اظهار کرد: «شهریۀ ثابت و فوقبرنامه برای هر مدرسه نسبت به فعالیتهای تعلیم و تربیتی اعلام شده است و امسال افزایش درصدی نداریم».
وی افزود: «به مدارس اجازه دادیم تا ٣٨ درصد شهریۀ ثابت، متناسب با تمهیدات فوقبرنامه، افزایش شهریه داشته باشند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم سراسری؛ محمودزاده 11 تیرماه در برنامۀ تهران 20 ادامه داد: «به موسسان، معلمان و اولیا اجازه دادیم تا دربارۀ میران شهریه از طریق سایت مشارکتها یا مراجعۀ حضوری به ادارات آموزش و پرورش اعتراض خود را اعلام کنند».
وی تاکید کرد: «اولیا موظف به پرداخت شهریۀ ثابت هستند و مدرسه موظف است که میزان شهریه را از اداره آموزش و پرورش منطقه دریافت و در مدرسه نصب کند علاوه بر آن رقم شهریه از طریق سایت مشارکتها و بخش استعلام شهریه قابل مشاهده است».
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: «متناسب با سند تحول بنیادین، سند تحولی دولت و برنامههای وزیر آموزش و پرورش، برنامۀ جدیدی در حوزۀ مدارس و مراکز غیردولتی تدارک دیدیم و دنبال تحقق آن هستیم».
وی بیان کرد: «دو نگاه به مدارس غیردولتی وجود دارد اول آنکه به عدالت آموزشی کمک میکند چراکه در مدارس مشکل نیروی انسانی و تراکم بالای کلاسی داریم بر همین اساس بخشی از ماموریت آموزش و پرورش بر عهدۀ مدارس غیردولتی قرار دارد».
محمودزاده ادامه داد: «نگاه بعدی طبقاتی شدن آموزش و پرورش است و ما با رویکردی که در دولت جدید است به دنبال تلطیف این نگاه هستیم بنابراین سه رویکرد دنبال میکنیم اول آنکه افراد حقیقی با صلاحیت مدرسهداری به این عرصه وارد شوند و اگر از کسی صلاحیت حرفهای سلب شود حتی تعطیلی مدرسه را به دنبال دارد».
وی بیان کرد: «١٨ درصد از مدارس دنیا مدارس غیردولتی هستند که ١٣ درصد وابسته و 5 درصد حقیقی است و ما هم با نهادهایی مانند بخش دانشگاههای قرآنی و سازمان سما قرارداد همکاری منعقد کردیم تا مدارس غیردولتی وابسته به اینگونه سازمانها داشته باشیم».
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه ١٨ هزار مدرسه معادل ١٢ درصد مدارس کشور غیردولتی هستند، اظهار کرد: «در نظر داریم تا این رقم به تدریج و تا چهار سال آینده به ١6 درصد افزایش یابد؛ البته که باید این اقدام در برنامۀ ششم توسعه صورت میگرفت، با این وجود امسال پنج استان در دانشگاه علوم قرآنی پذیرش دانشآموز غیردولتی دارند و این روند افزایش مییابد».
وی اضافه کرد: «در سند تحول دولت، مدارس غیردولتی بدون سودبری شخصی داریم در واقع سیاست، متمرکز بر راهاندازی مدرسه از سوی خیرین و واقفین است».
محمودزاده با اشاره به اینکه بیشترین تاکید بر افزایش تعداد مدارس متوسطه اول و دوم و رشتههای مهارتی است، گفت: «در اکثر کشورهای دنیا دورۀ ابتدایی را دورهای حاکمیتی میدانند و ما هم به این موضوع واقفیم». /پ
نظر خود را بنویسید