فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: «در بسیاری از شهرستانهای استان بهخصوص شهرستانهای صنعتی، مباحث اقتصادی و اشتغال در اولویتهای چهارم و پنجم برای کاهش ازدواج ذکر شده و مباحث اجتماعی و فرهنگی از دلایل ابتدایی این مساله هستند».
میثم پاریزی در نشست مشترک شورای ورزش و ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان شهربابک با بیان اینکه در شهربابک میل به تجرد نسبت به میانگین استان بیشتر است، افزود: «برای رفع این دغدغه در شهرستانها، باید کارگروه تخصصی ایجاد و با استفاده از نگاه کارشناسی دقیق و بهرهمندی از ظرفیت افراد صاحب نظر و موثر تصمیمهای اقتضایی گرفته شود».
وی ادامه داد: «مجمع خیران ازدواج شهرستانها نیز باید راهاندازی شود تا به واسطۀ آن، شرایط ازدواج برای افرادی که در سن ازدواج قرار دارند مهیا شود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا کرمان، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به راهاندازی مراکز مشاوره به منظور ازدواج آگاهانه، بیان کرد: «طبق آمار، شهربابک جزو شهرستانهایی است که نیاز به دفاتر و مراکز مشاوره بیشتر در آن احساس میشود».
وی به ساماندهی امور جوانان اشاره کرد و گفت: «شورای عالی جوانان کشور به ریاست رئیسجمهور و دبیری وزیر ورزش و جوانان فعال است که اخیرا وارد ساختار جدیدی شده و دبیرخانه شورای عالی جوانان زیر نظر نهاد ریاستجمهوری شکل گرفته است».
پاریزی با اشاره به اینکه جمعیت جوان استان یک فرصت بسیار استثنایی و یک محرک در همۀ دنیاست، ادامه داد: «جمعیت بین ۱۸ تا ۳۴ سال ۳۰ درصد جمعیت استان کرمان را تشکیل میدهد».
وی یادآور شد: «با توجه به دستورالعمل وزیر کشور، کمیته سامان ازدواج در همۀ شهرستانها تشکیل و فرمانداران به عنوان رئیس این کمیته انتخاب میشوند تا بتوانند متناسب با ظرفیت دستگاهها یک سری اقدامات عملیاتی در این بخش صورت گیرد».
پاریزی با بیان اینکه ظرفیت اشتغال در شهربابک نسبت به جنوب و شرق استان بهتر است، افزود: «هر شهرستان باید متناسب با موقعیت خود یک کارگروه مشترک برای نیازسنجی شغلی راهاندازی کند زیرا در آینده بحث شغل در کشور تعاریف جدیدی خواهد داشت؛ به عنوان مثال نمیتوانیم منکر این شویم که کسب و کارهای اینترنتی جایگزین فروشگاهها میشوند». /پ
نظر خود را بنویسید