فردایکرمان – گروه اقتصاد: سرپرست مخابرات منطقه کرمان در پاسخ به این پرسش که شهر و روستاها و حتی راههای کرمان دچار عقبماندگی در حوزۀ ارتباطی هستند و مردم کرمان در شرایطی هزینههای مخابراتی را پرداخت میکنند که از داشتن آنتندهی و اینترنت مطلوب بیبهرهاند، گفت: «عقبماندگی تاریخی شبکۀ ارتباطی استان کرمان را رد نمیکنم و این عقبماندگی میتواند سابقه و دلایل متفاوتی داشته باشد اما وضعیت ما در هیچکدام مناسب نیست».
حسن آذرینصرآبادی اضافه کرد: «ما خدماتی به مردم میدهیم اما تعرفۀ آن را دولت گذاشته و یکی از دلایل آن این است که ما شرکت خصوصی هستیم و دولت باید به شهروندان پاسخ دهد».
وی افزود: «هرگونه توسعۀ ارتباطات و اینترنت در روستاها و در جاهایی که توجیه اقتصادی ندارد، از تعهدات شرکت مخابرات خارج است و جزو خدمات دولت محسوب میشود».
آذرینصرآبادی بیان کرد: «دولت زمان خصوصیسازی باید به این فکر میافتاد و خدمات اجباری دولت باید زیرساخت لازم برای روستاها را تامین کند».
وی همچنین در واکنش به قطعیهای مکرر اینترنت و مشکلات شهروندان با بیان اینکه هزینههای الزام دولتی برای قطع اینترنت و محدودیتهای شبکۀ ارتباطی شهروندان باید توسط دولت جبران شود اظهار کرد: «قطعی شبکه و فیلترینگ به صورت ۱۰۰ درصد بر مصرف بخش تلفن همراه شرکت مخابرات اثر گذاشته است».
آذرینصرآبادی گفت: «استفاده از اینترنت ثابت در استان کرمان نیز یکسوم شده که این آمار برای مخابرات فاجعهبار است».
مشکلات احداث ۳۰ سایت تلفن همراه در کرمان
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، سرپرست مخابرات منطقه کرمان دوم آذرماه در جمع خبرنگاران، دربارۀ نقاط کور شبکه در شهر کرمان که مخابرات به وظیفۀ خود در پوشش آنها بهصورت کامل عمل نکرده است، نیز گفت: «۳۰ سایت تلفن همراه با هزینۀ ۷۰ میلیارد تومان سرمایه برای شهر کرمان تامین شده اما به دلایل مختلفی اجازۀ نصب نیافته است».
وی یادآور شد: «مدارس، تکلیف قانونی دارند و باید فضای اینترنت را در اختیار آنها قرار دهیم اما دولت که نباید جلو توسعه را بگیرد؛ من سیاسی نیستم و باید بهصورت تخصصی کار کنم اما ما یکهزار سایت نسل پنجم اینترنت همراه را با وجود موانع محل نصب، در کجا باید نصب کنیم؟».
آذرینصرآبادی با تاکید بر عقبماندگی شاخصهای ارتباطی شهر کرمان گفت: «برای رفع این مشکل چقدر نگاهمان درست بوده است؟ نمایندگان این استان چقدر برای نصب دکلهای مخابراتی پیگیری میکنند؟ نخستین دکل نسل پنجم اینترنت همراه باید کجا احداث شود؟ چرا کسی برای نصب آن پیگیری نمیکند؟ شهر کرمان باید رو به توسعه باشد و در صورت همکاری دستگاههای مربوطه، به تمامی شهرداران و فرمانداران اعلام کردم که کرمان را نخستین شهر تمام الکترونیک کشور میکنم».
اینترنت نسل پنجم همراه در راه کرمان
سرپرست مخابرات منطقه کرمان با اشاره به برنامۀ اپراتورها از جمله همراه اول در برنامۀ امسال، اضافه کرد: «مراکز استانها بایستی امسال حداقل یک سایت نسل پنجم اینترنت همراه احداث کنند؛ ممکن است این سایت روی دکلهای موجود باشد و ارتباطی به همکاری شهرداریها ندارد».
وی ادامه داد: «طراحی ۵G برای پوشش کل شهر کرمان هنوز انجام نشده و مشکل اصلی ما تامین تجهیزات است».
آذرینصرآبادی خاطرنشان کرد: «اینترنت نسل پنجم وابسته به مسائل بسیاری است اما در بخش تلفن همراه به همکاری مردم و تجهیزات نیاز داریم».
وی گفت: «با وجود تحریمها، دکلهای بسیاری احداث کردهایم اما بهرهبرداری از آنها به علت نداشتن تجهیزات انجام نمیشود و در این زمینه تامین تجهیزات قطره چکانی است».
۳۰ هزار مشترک فیبر نوری در کرمان
سرپرست مخابرات منطقه کرمان گفت: «مردم در شهر کرمان میتوانند با بستۀ ۱۵ هزار تومانی ارائه شده، سه هزار و ۳۳۳ دقیقه مکالمۀ درونشهری، ۴۴۴ دقیقه مکالمۀ بیناستانی و ۲۳۸ دقیقه مکالمه با تلفن همراه دریافت کنند».
وی ادامه داد: «در حالی که هر پالس تماس با تلفن موبایل ۶۲ تومان و تلفن ثابت ۴۵ ریال است».
این مسئول افزود: «مردم در سایر شهرستانهای استان کرمان با پرداخت ۱۰ هزار تومان، ۲ هزار و ۶۶۶ دقیقه مکالمۀ درونشهری و ۳۵۵ دقیقه مکالمۀ بیناستانی دریافت میکنند».
سرپرست مخابرات منطقه کرمان بیان کرد: «یکی از برنامههای دولت توسعه ۲۰ میلیون مشترک به پورت فیبر نوری طی سه سال و مجری آن نیز مخابرات است».
وی افزود: «۳۰ هزار و ۲۰۸ پورت منصوبه فیبر نوری در استان کرمان داریم و ۶ هزار و ۱۳۷ مورد از آن را مردم دریافت کردهاند که دولت به شهرداریها اعلام کرده فیبر نوری را توسعه دهند».
نظر خود را بنویسید