فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از راهاندازی آزمایشگاه سمشناسی در جیرفت خبر داد و گفت: «ارائۀ خدمات به کشاورزان، تولیدکنندگان و صادرکنندگان در کمترین زمان ممکن، یک روزه، و با حداقل هزینه انجام میشود».
اسماعیل اسلامی افزود: «کشاورزان در گذشته با صرف هزینههای زیادی به مرکز استان مراجعه میکردند و ُبعد مسافت موجب بیرغبتی آنها شده بود که به صادرات آسیب میرساند، بر همین اساس با همکاری دانشگاه آزاد واحد کرمان و حمایتهای استاندار، نمایندگی آزمایشگاه سمشناسی در جیرفت راهاندازی شده است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، وی راهاندازی آزمایشگاه سمشناسی را از مهمترین زیرساختهای صادرات تولیدات بخش کشاورزی دانست و بیان کرد: «با توجه به اینکه ظرفیت بخش کشاورزی جنوب کرمان در میزان صادرات موثر است و سمشناسی میتواند در این امر مفید واقع شود، دانشگاهیان این مهم را در دستور کار قرار دادند».
اسلامی راهاندازی آزمایشگاه سمشناسی را در کمک به امر صادرات محصولات کشاورزی و ارزآوری جزو رسالت متخصصان دانشگاهی دانست که به نتیجه رسیده و اظهار کرد: «از طرحهای فناورانه در بخش کشاورزی براساس نیاز منطقه حمایت میشود».
وی بر لزوم رفع چالشهای بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: «در حوزۀ کشاورزی باید بهصورت تخصصی عمل شود و تاکنون در تولید خاکبرگ مرغوب و کودهای ارگانیک موفق عمل شده است».
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت تقویت و بهروزرسانی نهادههای کشاورزی را در راستای کاهش هزینههای تولید و حمایت از کشاورزان ضروری دانست و گفت: «فراهم کردن زمینۀ استفاده از پهپاد برای سمپاشی از دیگر فعالیتهای تخصصی است که تاکنون بیش از 30 هزار هکتار از مزارع جنوب کرمان تحت پوشش قرار گرفتهاند».
وی با تاکید بر اینکه بهروزرسانی بستهبندی و کدینگ محصولات کشاورزی نیز در صادرات تأثیرگذار هستند، یادآور شد: «این خدمات نیز توسط شرکتهای فناورانه ارائه میشود و دستگاههای اوزونساز برای رفع آلایندگیهای آب در بخش کشاورزی تولید شده است».
اسلامی از فعالیت دانشکدۀ مهارت با هدف کارآفرینی و ارائۀ خدمات مهارتی به دانشجویان و عموم مردم و همچنین برپایی نمایشگاه دستآوردهای پژوهشی دانشآموزی و دانشگاهی خبر داد و گفت: «باید فرهنگ پژوهش، خلاقیت و مهارت نهادینه شود». /پ
نظر خود را بنویسید