فردایکرمان – گروه جامعه: معاون درمان وزارت بهداشت دربارۀ آخرین اخبار از بررسی و جمعبندی کمیته علمی وزارت بهداشت در زمینۀ بروز مسمومیت در دانشآموزان، گفت: «کمیته علمی پیش از سال جدید به دستور مقام عالی وزارت تشکیل شد و بیش از ۳۰ نفر از بهترین متخصصان کشور شامل متخصصین ریه، سمشناسی، میکروبشناسی، عفونی، روانپزشک، بهداشت محیط و... هم در این کمیته به بررسی گزارشات و یا بازدیدهای میدانی پرداختند».
سعید کریمی افزود: «این متخصصان علائم بیماران، نتایج آزمایشگاهی و.... را بررسی کردند و فعلا نتایج تحقیقات تغییری نکرده است».
وی در گفتوگو با ایسنا، تاکید کرد: «بررسیها نشان داد در کمتر از ۱۰ درصد از دانشآموزان عوامل محرک تنفسی وجود داشته است که سبب بروز علائم تنفسی نظیر سرفه، تنگی نفس و علائم تحریکی شده است».
وی با اشاره به اینکه در سایر دانشآموزان نیز عوامل هیجانی و استرسی به موضوع اضافه شده است، اظهار کرد: «بخشی از این عوامل هیجانی ناشی از این بود که دانشآموز دوست خود را دیده و او هم دچار اضطراب شده و بخشی دیگر هم به دلیل فضاسازی رسانهای بود که برخی با یک بوی غیر اختصاصی که شاید قبلا به آن اهمیت نمیدادند، اکنون دچار علائم اضطرابی میشوند».
به گزارش فردایکرمان، مسمومیت دانشآموزان از آذرماه سال 1401 آغاز شد و تا روزهای پایانی سال گذشته ادامه داشت. پس از بازگشایی مدارس در سال جدید، این مسمومیتها در مدارس شهرهای مختلف مجددا ادامه یافت. /پ
نظر خود را بنویسید