فردایکرمان ـ گروه جامعه: مدیر پرستاری دانشگاه علومپزشکی کرمان با بیان اینکه شاخص نسبت پرستار به تخت مسئلۀ بسیار مهمی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد، گفت: «این نسبت در دانشگاه علومپزشکی کرمان نسبت به میانگین کشوری پایینتر است و این موضوع باعث میشود که پرستاران ما مجبور شوند از تعداد بیمار بیشتری مراقبت کنند، ساعت استراحت پرستاران کاهش داشته باشد و اضافه کار اجباری داشته باشند. این شرایط بر فرسودگی شغلی پرستاران میافزاید».
پروین منگلیان افزود: «بیشترین تمرکز ما بر این است که بتوانیم نسبت پرستار به تخت بیمارستانی را از میانگین کشوری بالاتر ببریم».
وی ادامه داد: «این آمار در شهرستانهای ما افزایش داشته و از میانگین کشوری بالاتر است، اما در مرکز استان با توجه به اینکه مرکز ارجاع بیماران از جنوب شرق کشور است و از شهرها و استانهای همجوار هم بیمار داریم باعث شلوغی بیمارستانها شده است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم کرمان، وی 28 آبانماه در ادامۀ اظهاراتش با اشاره به اینکه بازرسان وزارتخانه دو سه هفته پیش از تمام بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید داشتند و تایید کردند که در برخی از بیمارستانهای ما کمبود پرستار وجود دارد، گفت: «قول مساعد داده شده که در فاز دوم استخدام پرستاران، دانشگاه علوم پزشکی کرمان به صورت ویژه دیده شود».
مدیرپرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار اظهار کرد: «پرستاری ترکیبی از مهارت، تخصص، دانش و معرفت از سویی و عطوفت و مهربانی از سوی دیگر است».
وی افزود: «اگر بهترین پزشکان و جراحان را داشته باشیم اما از بیمار به خوبی پرستاری نشود، فرآیند درمان میتواند با شکست مواجه شود و این نقش، وزن و ارزش پرستاری را بسیار بالا میبرد».
منگلیان با بیان اینکه پرستاری زیباییهای خاص خودش را هم دارد و زمانی که یک بیمار با یافتن سلامت خود از بیمارستان ترخیص میشود حس خیلی خوبی به پرستاران میدهد، ادامه داد: «البته پرستاری شرایط سخت خود را هم دارد و پرستاران ما با فشارهای روحی، روانی و جسمی فراوانی روبهرو هستند که این مسئله نیازمند تحمل بالای پرستاران است و آنها را در دراز مدت دچار فرسودگی شغلی میکند». / الف
نظر خود را بنویسید