فردایکرمان ـ گروه جامعه: رئیس کانون جهانگردی و اتومبیلرانی استان کرمان با انتقاد از وضعیت خدماترسانی قطار و هواپیما در کرمان گفت: «در استان کرمان پنج فرودگاه فعال داریم و یکی از فرودگاهها در حال تبدیل به مرز هوایی است. تعداد فرودگاههای استان ما از برخی کشورهای دیگر بیشتر است و یک شرکت هواپیمایی هم داریم. اما قطب هوانوردی نیستیم».
مهدی ایرانمنش افزود: «بنده سالها دبیر جامعه خلبانان بودم. هرجا میرفتم میگفتند کرمان چارترکنندههای قویای مثل آقای دهقانی دارد. ولی امروز وضعیت مالی و مشکلات چارترکنندههای کرمان را ببینید و با وضعیت چارترکنندههای یزد و اصفهان مقایسه کنید».
وی ادامه داد: «کرمان، ماهان که یک شرکت هواپیمایی قوی است را هم دارد ولی وضعیت پروازها در کرمان به شدت نابسامان است».
وی اظهار کرد: «شرکت قطارهای مسافربری و باربری جوپار هم فعالیت خود را از کرمان شروع کرده و مالکیت آن مربوط به کرمان است اما بدترین قطار و زمان حرکت به تهران و بدترین سرویسدهی را دارد».
وی در نشست اخیر کمیسیون گردشگری اتاق کرمان تاکید کرد که برای رونق گردشگری در استان باید این مسائل حل شود.
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، ایرانمنش همچنین بیان کرد: «سال گذشته شرکت هواپیمایی یزدایر با هزار میلیارد بودجۀ چادرملو تشکیل شد و در نوروز حدود هفت، هشت پرواز فوقالعاده هم داشت. علاوه بر یزد ایر، شرکتهای تابان و آتا و کیشایر نیز در یزد پروازهای چارتری و برنامهای دارند اما در کرمان با مشکلات زیادی در تهیۀ بلیت مواجهیم».
ایرانمنش با اشاره به کوچک شدن پروازهای کرمان ـ تهران گفت که سرویسدهی هواپیما و قطار در کرمان باید ارتقا یابد. / الف
نظر خود را بنویسید