فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی کشاورزی مرغداران استان کرمان با اشاره به اینکه قطعی برق واحدهای مرغ گوشتی موجب تلفات در این بخش میشود، گفت: «در تامین آب مرغداریها مشکل داریم و بسیاری از واحدهای مرغداری با کمبود آب مواجه هستند».
سیدحسن مهدی ۲۰ تیرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش چشمگیر قیمت انواع دارو و واکسن در حوزۀ پرورش مرغ، افزود: «برخی از داروها بیش از ۱۲۰ درصد افزایش قیمت داشته و این موجب مشکلاتی ازجمله در دسترس نبودن و افزایش هزینههای تولید برای مرغداران شده، ضمن اینکه طی ۴۰ روز گذشته در سطح استان کرمان به دلیل گرما، نبود واکسن باکیفیت و مشکلات قطعی برق، شاهد افزایش تلفات مرغداریها هستیم و از متولیان درخواست رسیدگی به این مسائل را داریم».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، وی در بخشی از سخنان خود بیان کرد: «متاسفانه کیفیت جوجه یکروزه تولیدی و عرضه شده در بازار نیز پایین آمده که موجب افزایش تلفات میشود».
مهدی خاطرنشان کرد: «۶۴۰ واحد پرورش مرغ گوشتی در شمال استان کرمان در زمینۀ تولید فعالیت دارند که ماهیانه ۳۰ درصد از این واحدها زیر بار جوجهریزی قرار میگیرند».
وی ادامه داد: «متوسط مصرف گوشت مرغ استان روزانه ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن و متوسط تولید ۲۲۰ تن است ضمن اینکه آمادگی تامین ۱۰ درصد بیش از این عدد را نیز داریم».
مهدی یادآور شد: «انتظار داریم وزارت جهاد کشاورزی بستر صادرات را فراهم کند، زیرا در حالی که هنوز بستر صادرات فراهم نشده، خرید تضمینی شرکت پشتیبانی امور دام متوقف شده و از سوی دیگر برای صادرات نیاز به کنترل کیفی، استاندارد، آمادگی کشتارگاه و ... داریم».
وی با اشاره به اینکه مصرف روزانۀ گوشت مرغ در شهر کرمان ۷۰ تن است، اضافه کرد: «به دلیل انباشتگی و کاهش تقاضا در بازار، قیمت مرغ کاهش یافته و بهطور متوسط تولیدکننده بهازای هر قطعه مرغ، سه تا چهار هزار تومان ضرر میکند و اگر به موقع رسیدگی نشود، موجب کاهش جوجهریزی خواهد شد». /پ
نظر خود را بنویسید