فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان گفت: «مهمترین کار در استان کرمان پرورش نیروی انسانی توسعهیافته، ماهر و مطالبهگر است که این اقدام میتواند جامعه را حرکت دهد».
سیدمهدی طبیبزاده در دورۀ تخصصی دو روزۀ ارتقای مهارتهای آموزشی ویژۀ معلمان درس کارآفرینی و تولید مدارس استان کرمان افزود: «کارآفرینی یعنی ارزشآفرینی، ریسکپذیری و فراتر از جامعه حرکت کردن که کشور ما در شرایط کنونی به شدت به آن نیاز دارد».
وی با بیان اینکه معلمان درس کارآفرینی میتوانند نقش مهمی در توسعه ایفا کنند، ادامه داد: «باید این درس از اهمیت بالاتری نسبت به ریاضی و فیزیک قرار گیرد زیرا کارآفرینی منجر به توسعۀ جامعه میشود».
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، طبیبزاده بیان کرد: «با کارآفرینی ثروت خلق و اشتغال ایجاد میشود و پس از کارآفرینی سایر رشتهها میتوانند فعالیت کنند، بنابراین پرورش کارآفرین برای رشد جامعه ضروری است».
وی یادآور شد: «فقط یک درصد از افراد جامعه کارآفرین هستند که البته همین یک درصد در بخشهای مختلف جامعه بسیار تاثیرگذارند و امیدواریم بتوانیم بر پرورش کارآفرینی و کشف استعدادها در این حوزه تمرکز کنیم».
رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه ما همواره بر مهارتآموزی تاکید داریم، گفت: «آموزش و پرورش استان وعدۀ تاسیس مدرسه سمپاد یا تیزهوشان مهارتی را داده تا آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتی در بستر موثرتری انجام شود تا تاثیرگذارتر باشد».
وی بیان کرد: «اتاق کرمان در پویش کرمان دانا، پس از مدرسهسازی، در مرحلۀ دوم بر روی گسترش مهارتآموزی تمرکز دارد که در این رابطه میتوان به راهاندازی مدارس خلاقیت، برگزاری دورههای آموزشی بازرگانان نسل فردا و امضای تفاهمنامه برای ارائۀ آموزش حرفهای 30 هزار دانشآموز در استان با موسسۀ بنیان دانش و خرد مبین اشاره کرد». /پ
نظر خود را بنویسید