فردایکرمان – گروه جامعه: سه نانوایی دیگر در کرمان مجوز پخت نان کامل را دریافت کردند.
این نانواییها عبارتند از نانوایی سکینه ضیاءالدینی در بلوار آزادگان-خیابان جوادالائمه، نانوایی حمیدرضا رستمی در خیابان شهید رجایی- کوچه 49 و نانوایی حسن برخورداری در انتهای خیابان 24 آذر-جنب بوستان رادیو.
علاوه بر این، مجوز پخت نان کامل به نانواییهایی واقع در خیابان شهاب بین کوچه 43 و 45، شهرک لاله خیابان وکیل کوچه 2، شرفآباد بلوار قائم 21 خیابان امام علی(ع)، اختیارآباد خیابان امام جنب کتابخانه 9 دی و جاده تهران سهراه سیلو جنب ناحیه انتظامی نیز داده شده است.
این نانواییها مجوز پخت نان کامل با میزان سبوس 6 درصد را دریافت کردند.
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی کرمان، دکتر پیام خزائلی، مشاور رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان دربارۀ نان کامل توضیح داد: «نان کامل از نظر تغذیهای ارزشمند است و هرچه میزان سبوسگیری آرد بیشتر باشد و به سمت آرد سفید پیش برویم، ارزش تغذیهای و غذایی آن کاهش مییابد».
وی افزود: «ارزش تغذیهای نان کامل بر هیچکس پوشیده نیست و امیدواریم در جشنواره نان که از 24 تا 27 مهرماه برگزار میشود، بتوانیم ارزش غذایی این نان کامل را تبیین کنیم». /پ
نظر خود را بنویسید