فردایکرمان – گروه جامعه: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دربارۀ شیوۀ انتصاب روسای دانشگاهها، گفت: «تعداد انتصاب روسای دانشگاهها پس از دو ماه از آغاز به کار دولت چهاردهم از تعداد انگشتان دو دست هم کمتر است و پیش از انتصاب آنها استعلام از نهادهای نظارتی مرتبط صورت گرفته است».
حسین سیماییصراف تاکید کرد: «انتخاب رئیس دانشگاه بدون توجه به مسائل جناحی صورت میگیرد و تاکید بر این است که رئیس دانشگاه یک کنشگر سیاسی نباشد».
وی شاخصهای انتخاب رئیس دانشگاه را داشتن مقبولیت در میان اعضای هیئت علمی و بدنۀ دانشگاه، داشتن قدرت اجماعسازی و توافق و همچنین روحیۀ کار با همۀ طیفها و سلیقهها بیان کرد و افزود: «رئیس دانشگاههایی که تاکنون انتخاب شدهاند از جایگاه علمی سطح بالایی برخوردار هستند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا، وزیر علوم در نشست با نمایندگان تشکلهای اسلامی دانشجویان از طیفهای مختلف سیاسی بیان کرد: «از فعالان دانشجویی انتظار میرود ضمن بیان انتقادات به عملکرد و برنامههای ما در آموزش عالی، راهکارهای اصلاحی خود را نیز اعلام کنند».
وی ادامه داد: «دانشجویان قشر بیدار جامعه و آگاهیبخش سایر اقشار هستند و به همین علت نظرات آنان میتواند چراغ راه مدیران و مسئولان باشد».
سیماییصراف افزود: «دیدار با تشکلهای دانشجویی در اولویت برنامههای من بود اما بهدلیل ضرورت برخی کارهای زیربنایی و اجرایی و همچنین مسائل تدوین بودجه در مهلت قانونی، این دیدار کمی با تاخیر برگزار میشود».
وی فعالیت اجتماعی و فرهنگی در دانشگاهها را یک ضرورت مهم دانست و گفت: «هدف ما تربیت نیروی متخصص فرهنگی است که نسبت به مسائل پیرامون خود حساس باشد و احساس مسئولیت اجتماعی کند».
وزیر علوم میدان دادن به تشکلهای دانشجویی را شرط احیای کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها بیان کرد و ادامه داد: «استقلال و آزادی مزین به قوانین و ضوابط شرط اصلی تحقق یک دانشگاه پویا و یا نشاط است».
وی از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خواست که درخواستهای مربوط به تاسیس تشکلها و اتحادیههای جدید دانشجویی را با تکیه بر قانون و عدالت مورد بررسی قرار دهند.
سیماییصراف در پایان از حضور نمایندگان تشکلهای دانشجویی در این دیدار قدردانی کرد و گفت: «اصل داشتن دغدغه و دیدگاه برای ما ارزشمند و مورد احترام است و ما در وزارت علوم همه نظرات موافق و مخالف و هوادار و منتقد را به یک اندازه برای پیشبرد کشور ضروری و مثبت و خنثی بودن را آسیب میدانیم». /پ
نظر خود را بنویسید