فردایکرمان – گروه جامعه: رئیس سازمان اورژانس کشور از راهاندازی مجمع خیرین اورژانس کشور خبر داد و اظهار کرد: «تا چند روز دیگر، حدود 15 دستگاه آمبولانس توسط خیرین وارد سازمان اورژانس کشور خواهد شد. در حال حاضر تامین آمبولانس نیاز فوری ما است و بخشی از این آمبولانسها توسط خیرین خریداری میشود».
جعفر میعادفر با بیان اینکه کمبود آمبولانس یکی از چالشهای جدی نظام سلامت است، افزود: «مجوز واردات 1000 دستگاه آمبولانس نیز صادر شده و واردات این آمبولانسها از پرداخت عوارض گمرکی معاف است؛ کسانی که تمایل دارند میتوانند برای خریداری و واردات این آمبولانسها اقدام کنند».
وی ادامه داد: «حدود 100 دستگاه آمبولانس آمادۀ ترخیص از گمرک است که بین دانشگاههای علومپزشکی کشور توزیع خواهد شد. علاوه بر این، مناقصه برای خرید 600 تا 700 دستگاه آمبولانس نیز برگزار خواهد شد».
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: «واردات فعلی آمبولانسها نمیتواند نیاز ما را بهطور کامل تامین کند؛ چراکه حدود 3000 دستگاه آمبولانس فرسوده در اختیار داریم».
وی یادآور شد: «اعتباری از دوران شیوع کرونا باقی مانده است که در صورت صدور مصوبۀ سران قوا و با دستور وزیر بهداشت، برای خریداری آمبولانسها مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در این صورت، مجموعا 2000 دستگاه آمبولانس وارد کشور خواهد شد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم، میعادفر در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: «در حال حاضر حدود 3300 پایگاه اورژانس در کشور فعال هستند که این امر نشاندهندۀ پراکندگی خوب خدمات در نقاط مختلف کشور و ارائۀ خدمات مطلوب به مردم است».
وی افزود: «در حال حاضر در شهر تهران سیستم لوکیشنیاب برای شناسایی سریع محل حادثه و یافتن بیماران نصب شده و این طرح در سایر شهرها نیز در حال توسعه است. این برنامه به کمک تکنولوژی، موقعیت محل حادثه را شناسایی میکند تا آمبولانسها بتوانند به سرعت به محل برسند».
میعادفر ادامه داد: «یکی دیگر از دستاوردها، مدیریت هوشمند تفسیر نوار قلب است. همکاران ما در دانشگاههای علومپزشکی اکنون توانایی شناسایی بیماران سکته قلبی را بهصورت هوشمند و سریعتر دارند. این تجهیزات در چند استان مستقر شده و برنامه داریم که این فناوری در سراسر کشور گسترش یابد».
وی با اشاره به راهاندازی 21 پایگاه جدید گفت: «برنامه ما این است که هر ساله 150 پایگاه اورژانس 115 در کشور ایجاد شود». /پ
نظر خود را بنویسید