فردایکرمان – گروه جامعه: معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور دربارۀ جزئیات مسئلۀ دورکاری گفت: «یکی از دغدغههای ما این است که هم مادران و هم پدران در کنار فرزندانشان آرامش داشته باشند، به دلیل آلودگی هوا، تعطیلیها زیاد شد؛ فرزندان در خانه بودند و پدر و مادر اغلب شاغل بودند و مجبور بودند به سر کار بروند و این را در دولت بررسی کردیم».
زهرا بهروزآذر افزود: «بر این اساس مقرر شد آییننامۀ دورکاری که مربوط به سال ۹۸ بود، همچنان به قوت خود باقی بماند و اطلاعرسانی شود».
وی ادامه داد: «از طریق آییننامۀ دورکاری پدران و مادران میتوانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند که البته این در اختیار دستگاههای اجرایی است و باید مسئولین دستگاهها این مجوز را برای کارکنان خود صادر کنند و امیدواریم که از این دستورالعمل استفاده کنند».
بهروزآذر همچنین در رابطه با نقشآفرینی پدران در تربیت فرزندان با استفاده از مشوقها و آییننامۀ دورکاری، گفت: «طبق آییننامۀ دورکاری، پدرها نیز میتوانند دورکاری داشته باشند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از مهر، وی در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش اعتبار قانون جوانی جمعیت در لایحه بودجه نتیجه پیگیری شما بوده؟ توضیح داد: «یکی از دغدغههای دولت چهاردهم حتماً موضوع جمعیت است، جمعیت موضوعی ملی است و چالشی است که باید حل شود».
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور ادامه داد: «ما هم مسیری را که بتوانیم برای حل چالش موضوع جمعیت پیش ببریم را طی خواهیم کرد تا به یاری خدا این موضوع حل شود».
وی خاطرنشان کرد: «بخشی از چالش جمعیت از طریق بودجه حل میشود اما عمدۀ مسئلۀ آن فرهنگسازی است، ۲۲ میلیون خانم ایرانی در سن باروری هستند و فرزندخواهی نیز دارند اما فرزندآوری ندارند و به نظر میآید اصلاً مسئلۀ اینها مالی نیست که آنها را تشویق کنیم که خانه و یا ماشین به آنها تعلق گیرد و مادر شوند، احتمالاً دلایل دیگری دارند. باید آنها را شناسایی کنیم و راجع به آنها صحبت کنیم».
بهروزآذر گفت: «باید امیدی در دل این افراد ایجاد شود که مطمئن شوند فردایشان از امروزشان بهتر است و در این راه -مادر شدن- قدم بگذارند». /پ
نظر خود را بنویسید