فردایکرمان – گروه اقتصاد: به گفتۀ رئیس سندیکا صنایع کنسرو ایران تن ماهی ۱۴ درصد افزایش قیمت دارد و این امر برای بقا واحدهای صنعتی و استمرار تولید انجام شده است.
مسعود بختیاری از این افزایش نرخ به عنوان منطقیسازی قیمتها نام برد و گفت که یا کارخانجات باید تعطیل میشدند یا ناخواسته این تغییرات را میپذیرفتیم.
به گزارش فردایکرمان به نقل از خبرگزاریها، افزایش قیمت کنسرو ماهی، به گفتۀ سندیکای صنایع کنسرو ایران، پس از یک دوره ثبات نسبی از مهر ۱۴۰۲ رخ داده است. /پ
نظر خود را بنویسید