فردایکرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان از نهایی شدن مشارکت صندوق بازنشستگی و مجتمعهای مس استان برای راهاندازی مجدد واحد تولید مفتول مس خبر داد و تأکید کرد که با پیگیریهای صورتگرفته و سرمایهگذاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی، بهزودی این موضوع محقق شده و شاهد بهرهبرداری از این کارخانه در آیندهای نزدیک خواهیم بود.
محمدعلی طالبی همچنین توسعۀ صنایع پاییندستی مس در استان کرمان را از اولویتهای اصلی استان در حوزۀ توسعه دانست و گفت که به دنبال ایجاد شهرکهای صنایع پاییندستی مس در رفسنجان و شهربابک هستیم.
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، وی ۸ اسفندماه در حاشیۀ بازدید از واحد تولید مفتول مس که به دلایل مختلف تعطیلشده است، ضمن ابراز تاسف از وضعیت این واحد تولیدی، بیان کرد: «این کارخانه که ارزشی بالغ بر هزار میلیارد تومان دارد، به دلیل سوءمدیریت تعطیل شده ضمن آنکه یک خط تولید نیز که ۱۳ سال است در جوار این کارخانه قرار دارد، در حال مستهلک شدن است که به دلیل عدم مدیریت صحیح در گذشته، شاهد تعطیلی این واحد تولیدی و بیکاری کارکنان آن هستیم».
استاندار کرمان با ابراز خرسندی از ارادۀ مجموعۀ صندوق بازنشستگی کارکنان مس و همچنین شرکت ملی مس برای احیای مجدد این کارخانه گفت: «امیدواریم بعد از این بازدید اتفاقات خوبی رقم بخورد و به سرعت شاهد عملیات بهروزرسانی این کارخانه و فعالیت مجدد برای تولید مفتولهای مسی و همچنین تسمههای مسی در این واحد باشیم».
طالبی با اشاره به تعطیلی این واحد تولیدی، اظهار کرد: «این اتفاق باید درس عبرتی برای مسئولان بخشهای مختلف باشد تا با نظارت دقیق، از بروز سوءمدیریت و فساد اقتصادی در مجموعهها جلوگیری کنند. چراکه این مسائل میتواند منجر به تعطیلی واحدهای اقتصادی فعال شود که نقش مهمی در تولید ارزش افزوده، رشد اقتصادی استان و به ویژه توسعۀ صنایع پاییندستی مس دارند».
وی از نهایی شدن مشارکت صندوق بازنشستگی و شرکت ملی مس برای راهاندازی مجدد این واحد تولیدی خبر داد و تأکید کرد که با پیگیریهای صورتگرفته و سرمایهگذاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی بهزودی این موضوع محقق شده و شاهد بهرهبرداری از این کارخانه در آیندهای نزدیک خواهیم بود.
استاندار کرمان توسعۀ صنایع پاییندستی مس در استان کرمان را از اولویتهای اصلی استان در حوزۀ توسعه دانست و افزود: «از اهتمام ویژه مدیرعامل صندوق بازنشستگان مس که زمینهساز این بازدید شدند و ارادهای که با همکاری شرکت ملی مس ایجاد کردند؛ قدردانی میکنم. امیدواریم بهزودی شاهد آغاز بهکار مجدد این واحد و اقدامات لازم در راستای تکمیل زنجیره تولید مس در استان کرمان باشیم».
طالبی در بخش دیگری از سخنان خود در حاشیۀ این بازدید اظهار کرد: «موضوع تکمیل زنجیرۀ تولید مس در استان یکی از اولویتهای توسعهای است که متاسفانه در حال حاضر شرایط خوبی در این بخش نداریم یعنی تولید اصلی ما بحث کاتد است و استان در صنایع و زنجیرۀ پاییندستی کاتد بسیار ضعیف است».
وی با اشاره به فعالیت واحدهای تولیدی مس مانند مس شهید باهنر در زمینۀ کاتد گفت: «در مقابل حجم کاتد تولیدی و چشماندازی که ما در استان در تولید کاتد داریم؛ این فعالیتها محدود بوده و به دنبال ایجاد شهرکهای صنایع پاییندستی مس در رفسنجان و شهربابک هستیم و امیدواریم با حمایتهای دولت در بحث تامین زیرساختهای این شهرکها و حمایت از سرمایهگذاران در این حوزه، مشارکت شرکت ملی مس و مجتمعهای شهربابک، سرچشمه و مس درالو شاهد؛ اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم».
طالبی خاطرنشان کرد: «معتقدیم با رویکرد جدیدی که در حوزۀ زنجیرۀ ارزش در استان دنبال میکنیم؛ با همراهی بنگاهای بزرگ اقتصادی استان در حوزۀ مس و حوزۀ آهن و فولاد شاهد اتفاقات بزرگی در استان باشیم». /پ
نظر خود را بنویسید