فردایکرمان – گروه جامعه: معاون قضایی دادگستری کل استان کرمان بر لزوم مطالبهگری بیشتر رسانهها در استان کرمان تأکید کرد و گفت: «یکی از رسالت رسانهها مطالبهگری و بیان حقایق و واقعیتهاست و مدیران بایستی فضا را بهگونهای آماده کنند که اصحاب رسانه بتوانند بهراحتی مطالبات مردم را دنبال و پیگیری کنند».
حسین روحانی افزود: «نقد عملکرد یک مجموعه به معنی خصومت نیست، اگر نقدی صورت میگیرد و به مذاق برخی خوش نمیآید، نباید مانع عمل رسانهها به وظایف اخلاقی و قانونیشان شود، مطبوعات باید به رسالت حقیقی خود وفادار باشند».
وی با اشاره به مسئولیت حرفهای رسانهها خاطرنشان کرد: «داشتن جسارت در بیان مطالبات عمومی و مردم، نهتنها یک حق بلکه یک تکلیف صنفی و اجتماعی برای رسانههاست».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی ادارهکل دادگستری استان کرمان، روحانی در دورۀ آموزشی «تبیین جرایم شایع در حوزۀ رسانه» که با حضور جمعی از اصحاب رسانه و مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: «اصحاب رسانه باید به حقوق حرفهای و کاری خود به ویژه قانون مطبوعات آشنا باشند تا بتوانند نقدها و مطالبات خود را در چارچوب قوانین و مقررات مطرح کنند».
وی با تأکید بر اینکه تحقق رشد و شکوفایی هر جامعهای مستلزم خودباوری، پایبندی به ارزشهای اجتماعی و دینی، بصیرت و شناخت دشمن و حرکت در مسیر عزت ملی است، ادامه داد: «قلمی مقبول درگاه الهی است، که در مسیر رشد و پیشرفت جامعه بنویسد، رسانهها باید با این نگاه و باور، نقش خود را ایفا کنند».
معاون قضایی دادگستری کرمان در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم پذیرش نقد در درون دستگاهها پرداخت و گفت: «نقدپذیری باید از خود ما آغاز شود، ما باید ابتدا سعهصدر داشته باشیم تا بتوانیم به شکل مؤثر و منصفانه به انتقادها پاسخ دهیم و اصلاح را آغاز کنیم».
وی در پایان بر اهمیت نگاه مستدل و مستند در حوزۀ نقد تأکید کرد و افزود: «ضروری است رسانهها همواره نگاه جامع، دقیق و واقعگرایانه داشته باشند، باید همواره از خود بپرسیم: آیا برداشتی که از موضوع داریم، صرفاً شخصی است یا بر پایۀ واقعیت و مستندات است؟». /پ
نظر خود را بنویسید