فردایکرمان ـ گروه جامعه: نائب رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه کرمان تا قبل از زلزلۀ بم یک مقصد جدی گردشگری بود و متاسفانه بعد از این حادثۀ تلخ این روند معکوس شد، گفت: «علاوه بر زلزلۀ بم، ظهور معادن در توسعۀ استان نیز موجب کمرنگ شدن گردشگری شد».
محمدرضا بهرامی در نشست مشترک کمیسیونهای گردشگری اتاق یزد و کرمان که در خانۀ تاریخی امراللهی در شهر کرمان برگزار شد، افزود: «مسئولان استان فکر کردند معادن میتوانند جای گردشگری را در استان بگیرند که این سیاست اشتباهی بود».
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، رئیس جامعه هتلداران استان کرمان در ادامۀ اظهاراتش با اشاره به پراکندگی استان اظهار کرد: «کرمان پهناورترین استان کشور است و 850 اثر ملی و 10 ثبت جهانی دارد با این وجود نتوانسته جایگاه خود را در گردشگری پس بگیرد».
وی با اشاره به بازدیدی که از بهتازگی از بیمارستان نوریه که یک بنای تاریخی در کرمان است داشته ادامه داد: «بنای این بیمارستان مربوط به دوران قاجار است که متاسفانه در حال آسیب است و نیاز به مرمت دارد. از این نوع بناها در استان زیاد داریم».
بهرامی بیان کرد: «دکتر طالبی استاندار کرمان همان زمان گفتند از آقای نبیل بخواهیم که بیایند از این بناها بازدید کنند تا به سرمایهگذاری در آن توجه شود. همین موجب شد که از فعالان گردشگری یزد دعوت کردیم به کرمان بیایند تا همکاری و تعامل بین اتاق کرمان و اتاق یزد موجب بهرهگیری بیشتر از ظرفیتهای این دو استان تاریخی شود». / الف
*عکس: اتاق کرمان
نظر خود را بنویسید