فردای کرمان – گروه جامعه: در دیداری خاطرهانگیز، نمایندگان بنیاد عامالمنفعه خیرین دانشگاه شهید باهنر کرمان از خدمات عامالمنفعۀ مهندس هوشنگ ارجمند، خیّر برجستۀ حوزۀ خوابگاهسازی، تجلیل کردند. مردی که با عشقی پدرانه، میراثی ماندگار در مسیر علم و آموزش برای فرزندان این سرزمین بر جای نهاده است.
یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴ دکتر نصرالله گرامی و دکتر سید علی مصطفوی، از اعضای بنیاد عامالمنفعه خیّرین دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور در منزل مهندس هوشنگ ارجمند، از مقام والای این نیکوکار ممتاز حوزه دانشگاه تجلیل کردند.
این دیدار در ادامۀ آیین سالانۀ وزارت علوم برای تجلیل از خیرین دانشگاهساز کشور در شهر یزد برگزار شد. آیینی که در آن، بنیاد حامیان علم و فناوری ایران، لوح سپاس و نشان نقره بنیاد را بهپاس سالها خدمات ماندگار مهندس ارجمند در توسعۀ آموزش عالی به وی اهدا کرد. دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در حرکتی نمادین، سردیس روانشاد مهندس علیرضا افضلیپور، بنیانگذار دانشگاه را بهعنوان هدیهای فرهنگی به این نیکاندیش فرهیخته تقدیم کرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در جریان این دیدار، دکتر نصرالله گرامی گزارشی از فعالیتهای اخیر بنیاد خیّرین دانشگاه شهید باهنر کرمان ارائه کرد و با اشاره به ظرفیتهای انسانی و مادی ارزشمند در میان خیّرین استان، بر نقش بنیاد در جلب مشارکت نیکوکاران و هدایت سرمایههای آنان متناسب با نیت خیر تأکید کرد. وی افزود: از ساخت پروژههای عمرانی همچون خوابگاه و کتابخانه تا تأمین بورسهای تحصیلی و حمایت از دانشجویان کمبضاعت، بنیاد تلاش کرده است همواره نگاه و نیت نیکوکاران را محور عمل خود قرار دهد.
مهندس هوشنگ ارجمند نیز در این دیدار با نگاهی تاریخی و پدرانه، خاطراتی شنیدنی از خیّران نامدار کرمانی همچون زندهیاد محمد ارجمند کرمانی، مرحوم احمد یزدانپناه معروف به دیلمقانی، روانشاد حاج علیاکبر صنعتی، حاج ابوالقاسم هرندی، غلامرضا آگاه و دیگر بزرگان عرصه نیکوکاری در کرمان روایت کرد؛ مردانی که بنای بسیاری از بیمارستانها، پرورشگاهها، مراکز اشتغالزایی و عامالمنفعه را به عشق خدمت به مردم این سرزمین بنیان نهادند.
وی همچنین با تجلیل از اندیشه بلند روانشاد مهندس علیرضا افضلیپور، گفت: آن مرد بزرگ، با اینکه اصالتا اهل تفرش و بزرگشدۀ تهران بود، اما بهاتفاق همسر فرهیختهاش بانو فاخره صبا با نگاهی عمیق و مسئولانه، تمام دارایی خود را وقف تأسیس و بنیانگذاری دانشگاهی در دل استان کرمان کردند. آنها الهامبخش نسل ما شدند تا در مسیر علم و انساندوستی گام برداریم.
مهندس ارجمند با یادآوری خاطراتی از دوران جوانی و تلاشهای خیّرین در عرصههای اجتماعی، بر ضرورت تداوم روحیه همدلی، نیکوکاری و سرمایهگذاری برای نسلهای آینده تأکید کرد و افزود: فرزندان ایران، فرزندان من هستند. اگر قرار است آیندهای روشن برای کشورمان رقم بخورد، باید زیرساختهای آموزشی، فرهنگی و انسانی آن را امروز فراهم کنیم
شایان ذکر است؛ خانواده ارجمند با پیشینهای درخشان در بازرگانی، کشاورزی و خدمات اجتماعی، به مدیریت شادروان حاجمحمد ارجمند کرمانی ـ از فعالان نامدار صنعت قالی کرمان ـ در طول دههها در زمینۀ ساخت مراکز بهداشتی، درمانی، مذهبی و آموزشی، ازجمله آبانبار، حمام، مدرسه و مسجد در مناطق روستایی استان، نقش برجستهای ایفا کردهاند.
مهندس هوشنگ ارجمند نیز با همراهی خواهران و برادران خود، ادامهدهندۀ این مسیر ارزشمند بوده و نمونۀ شاخص آن، احداث خوابگاه شماره ۴ دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال ۱۳۷۲ است. خوابگاهی سهطبقه با ۳۵۰۰ مترمربع زیربنا و ۶۴ اتاق که ظرفیت اسکان بیش از ۳۵۰ دانشجوی دختر را دارد و با هدف حمایت از فرزندان ایران و توسعۀ آموزش عالی در مناطق کمتر برخوردار ساخته و به دانشگاه اهدا شده است. / الف
نظر خود را بنویسید