گروه جامعه ـ نایب رئیس شورای شهر کرمان بار دیگر از ساخت سیتیسنتر در همسایگی بازار تاریخی کرمان انتقاد کرد و گفت که در ساخت پروژهی ساروجپارس حریم بازار تاریخی کرمان رعایت نشده است. این پروژه در محل گود خشتمالها در حال احداث است. علی بهرامی پیش از این نیز، از ساخت سیتیسنتر در مجاورت بازار تاریخی کرمان انتقاد کرده و حتی در مقطعی تصریح کرد که باید پروژههای ضدمیراثی در شهر کرمان تعطیل شود. محمدفرشاد؛ رئیس شورای شهر کرمان اما به فردایکرمان گفت که همهی پروژهها مجوز میراث فرهنگی را دارند.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، بهرامی امروز یکشنبه گفت: «منابع ما طی سالهای آینده از بین میرود لذا توسعه باید مبتنی بر بخش خدمات و حوزه گردشگری باشد اما اقداماتی در شهر کرمان مغایر با این حوزه انجام میشود که نیاز به اطلاعرسانی دارد». وی در اینباره مواردی از جمله «رعایت نکردن حریم بازار کرمان در پروژه ساروج پارس و ساخت محورها (خیابان عریض) در محلههای تاریخی» را مثال زد.
وی سپس اظهار کرد: «برای رسیدن به توسعه پایدار میتوان با برنامهریزی دقیق و تامین زیرساختها، گردشگر درمانی را از استانهای مجاور جذب کرد زیرا ظرفیتهای این حوزه در استان کرمان وجود دارد». بهرامی وی با بیان اینکه رسانهها، مردم و مسئولان باید موانع توسعه پایدار را شناسایی کنند، افزود: «رسانهها با بیان واقعیتها به مردم زمینه را برای توسعه پایدار فراهم میکنند و باید با استفاده از اطلاعرسانی مشکلات ساختار شهری را در راستای جذب گردشگر بیان کنند».
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «وجود 25 هزار واحد صنفی در کرمان بیش از نیاز این شهر است و نظر به اینکه تجارت امروز به سمت الکترونیک پیش میرود لذا نیاز به ساخت واحدهای صنفی بیشتر برای این شهر وجود ندارد». بهرامی بیان کرد: «امروز بخشی از اقتصاد دنیا بر عهدهی ورزش بهعنوان یک صنعت است و مردم اگر آینده ورزشکاران را موفق ببینند در این راه گام بر میدارند و در کرمان میتوان از این حوزه بهرهگیری کرد».
وی اظهار کرد: «کرمان به حد نصاب جمعیتی یک میلیون نفر برای تبدیل به کلانشهر نرسید زیرا برخی از مردم این شهر در سرشماری به شهرستانها مراجعه و در آنجا نامنویسی میکردند، این در حالی است که طبق شواهد، جمعیت کرمان بیش از یک میلیون نفر است اما از مزایای کلانشهر بیبهره مانده است».
5122
بهرامی انتقاد کرد
نظر خود را بنویسید