فردایکرمان ـ گروه جامعه: سومین جشنوارۀ ملی نان از روز سهشنبه 22 مهرماه با برگزاری مراسم رسمی افتتاحیه در شهر کرمان آغاز شده است.
در جریان این رویداد، شرکتکنندگان از 31 استان کشور نانهای متنوع محلی که در هر منطقه از ایران وجود دارد را میپزند و معرفی میکنند.
محل این رویداد، جنگل قائم و در مسیر تلهکابین است. جشنواره تا 25 مهرماه ادامه دارد.
شهردار کرمان جشنوارۀ ملی نان را فرصتی برای احیای سنتهای غذایی، معرفی نانهای سرزمینی و ایجاد نشاط اجتماعی دانست و از تلاش برای ثبت ملی این رویداد خبر داد.
محسن تویسرکانی با بیان اینکه هدف اصلی جشنواره، احیای سبکهای پخت فراموششده و معرفی نانهای سنتی و سرزمینی است، اظهار کرد: «در دورۀ نخست حدود ۱۰ تا ۱۲ استان شرکت داشتند، سال گذشته این تعداد به ۱۶ استان رسید و امسال خوشبختانه ۳۱ استان اعلام آمادگی کردهاند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، وی افزود: «این استقبال نشانهای از اهمیت فرهنگی و اقتصادی نان در جامعه ایرانی است».
به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، استاندار کرمان در آئین افتتاح جشنوارۀ ملی نان گفت: «جشنوارۀ نان دقیقا منطبق بر ظرفیتهای استان بوده و در حوزه نان بهترین و متنوعترین نانها را در سراسر استان داریم که توانایی تبدیل به رویداد جذاب گردشگری را دارد».
محمدعلی طالبی با بیان اینکه همافزایی بینظیری در استان برای تعریف و پیگیری رویدادهای متنوع گردشگری به وجود آمده است افزود: «این رویدادها میتواند کرمان را در کانون گردشگری کشور قرار داده و شاهد شکوفایی ظرفیتهای گردشگری باشیم».
وی ادامه داد: «رویش چنین رویدادهایی در کرمان میتواند استان را در کنار ظرفیتهای بینظیر و بیبدیل به یکی از شهرهای رویدادمحور در ایران تبدیل کند».
استاندار کرمان به مکان برگزاری این جشنواره نیز اشاره داشت و گفت: «این مکان استثناییترین مکان در کشور به لحاظ برخورداری از ظرفیتهای بیبدیل گردشگری و مذهبی است».
طالبی اظهار کرد: «وجود بناهای باستانی، تاریخی و جنگل زیبا، این منطقه را به یکی از مقاصد اصلی گردشگری ایران تبدیل میکند و به کمک و همراهی همۀ این ظرفیتها حرفهای زیادی برای آینده گردشگری ایران خواهد داشت». / الف
*عکس: ایرنا کرمان
نظر خود را بنویسید